Mdkakam113 7 aylık oğlum pusetten düştü yüz üstü burnu hafif kanadı birsey olmuş mudur burnuna kafasını vurmadı eminim ama burnu kanadı sadece 😔
Kuzularinanasi Mdkakam113 gecmis olsun .en az 4 saat uyutmayin.aslinda kanama da olmus bence acile gitseniz cok daha iyi olur
Balkupum2505 Mdkakam113 çok gecmis olsun kanama olmus bence bekletmeden bi acile götürün hem iciniz rahat eder
EliffAyazzz Mdkakam113 düşen bebek uyutulmaz, 4.5 saat gözetim altında tutmanız gerekir. En iyisi bir doktora götürün allah korusun benim basıma gelse hemen anında götürürdüm
Ekim-4 Mdkakam113 bence şuan götürmesenizde daha sonra kbb ye götürüp baktırın burnuna ablamda bebekken düşmüş senelerce önemsememişler 17 yasında kendi gidene kadar kırığını bilemedi nefes zorluğu çekti senelerce
Mdkakam113 Kuzularinanasi aradan 1 saat geçti suan uyuyor ya daha yeni doktordan çıkmıştık eczanenin önünde oldu
Kuzularinanasi Mdkakam113 uyutmayin allah korusun bi terslik varsa uyurken anlAsilmaz.hafif bi dusme de bile dr asa uyutma 3 4 saat diyor.
Ilkannelik Bence hemen bir acile götürün bebeğiniz küçük bir şey yoktur inşallahta siz yine de ihmal etmeyin
Mdkakam113 Şuan götürme imkanım yok başına böyle gelen yokmu bilinci yerinde normal benimle güldü tepki verdi kusma yok başını dik tutuyor kafasını hiç vurmadı yüz üstü 😔
Mdkakam113 Hareketlerinde sorun yok sadece uyku hali vardı oda gündüzden beri hep uykusundan böldük böldük ondan uykusu var diye düşünüyorum düştükten 2.5 saat sonra uyuttum bide