motheroftwoangels Densizneriman bu aralar sanki kaynana sorunu yok gibi neyse maşallah diyeyim nazar değmesin 🤭
1bahar motheroftwoangels Densizneriman bensiz biribrinizle mi konuşuyor sunuz aşk olsun beni çagirsaniza
motheroftwoangels Densizneriman Allah bütün kadınlarımıza sabır versin onca sorumluluk yetmiyor da bir de koca derdi. Bir kadın kendi doğurduğunu egitebilir de el oğlunu egitemez diye laf vardır dgru mu söyledim heh valla çok dgru bir laf 😃😉
motheroftwoangels Densizneriman az önce fake hesap yorumuma cevap yazmış cevap verdim ki silmişler yorumu hesabı da silmişler 😃 bir kaç zamandır girmiyordum girmemle bana denk gelmeleri bir oluyor 😁
Esra25eylul Cemssceren happy kidste surekli ayni postlar kaynana, bebek boy kilo, eş yani tamam baska ne acilacak ki diyeceksiniz ama her gun her gun de acilmaz ki
Susamuru Densizneriman bence siz herkesin fikrini kendinize dert edip değiştirmeye çalışmayın benim fikrim bu size taş atan olmadı sizi tanımıyorum bile. Benim hoşuma gitmiyor siz yapmaya devam edin. Yaptığım yorumun ne kadar haklı olduğunu gösterdiğiniz için teşekkürler
Densizneriman Susamuru senin düşüncen benim umrumda değil zaten ama gruplaşmanın olduğu bir yerde sizin tek tabanca kalmanız olmamış 😂
Ekim-4 Cemssceren happy momda tabiki herkes aktif olur hamileyken yan gelip yatarken herseye yazabiliyorsun ama burda çocuktan fırsat buldukca kullanabiliyoz
Uffsananebeslk Cemssceren Buranın kahve postu olmasa bu kadar girmezdim, happy momsta kahve postu görmedim hic