karelmomyy edabolukbasi belkide mamadan değildir sgzin verdiğiniz miktar fazla olabilir. 14 günlük bebeğin midesi miniçik. Bende meme artı mama ilerliyordum yetmiyordu sütüm ama 60 cc de bitiremiyordu çocuk 30 yapıyordum. Mama üzerinde yazan miktar biraz fazla bence bide az ve sık besleyerek ilerlemeye bak öyledemi kusacak
edabolukbasi karelmomyy canım sütüm hiç yok o yüzden 60 cc veriyorum 30 verdiğim zaman da huysuzlanıyordu yarın kontrole gidicez sorcam ama aklımda
karelmomyy edabolukbasi 45 lik bi denesen 60 cc yi hiç beklemeden bikerede bitirebiliyor mu. Ebeler genelde aa mama mı verilorsun anne sütünü artır diye bi bakış atıyorlar 😂 bana öyle yapmışlardı sağlık ocağında
edabolukbasi karelmomyy bitiriyor maşallah iştahlı babası gibi 😂 ay ebeler çok biliyor bende isterdim sütüm olsun foşur foşur aksın ama kısmet değilmiş en azından aç kalmıyor kuzum bende üç ay zor emmişim şehriye çorbasıyla büyütmüş anam 😂😂😂
karelmomyy edabolukbasi maşallah o zaman bi bi doktorunla görüş bakalım insallah sma iyi gelir. Bende pek emmemişim 🤣 çocuklarda bize benziyor demek
edabolukbasi karelmomyy hamileliğimin son 1,5 ayı çok zor stresli geçti belki de ondandır bilmiyorum keşke olsa sütümüz ama herkes bir olmuyor napalım
merve171214 edabolukbasi Ben memnunum 7 aydır kullanıyorum hipp aptamil bebelac gold hiçbirini istemedi gaz ve kabızlık yaptı bir tek sma iyi geldi bize
Selencanbaz edabolukbasi valla ilk zamanlardan beri sma kullanıyorum. 6. Ayı geçti 2 numarasına geçtim memnunum. Her anlamda
Ebrk edabolukbasi bayanın dediği gibi fıskırarak küsmüyor ve kilosu iyiyse normal Benim kız 8 aylık yeni yeni kusmağı kesti hem oluk oluk kusardı hep 👍
Busyldrm Ucansupurge uzun süredir kullanıyorsunuz sanırım bizde onu kullanıyoruz kilo alını aylık nasıl memnunmusunhz
Ucansupurge Busyldrm 16aylik şuan 10kilo kızım comfortu 8-12ay arası kullandım. Öncesinde süt alerjisi vardı. Yaşından itibaren optipro kullanıyorum ikisinden de memnun kaldım arkadasin bebeği ufak diye comfort önerdim gaz vs sıkıntı yasamasin diye. Benim kız yaşında olduğu için kiloya değil boy önemli canım oda 82cm. Doktor olması gereken 78cm demişti 🤗
mkeyh61 edabolukbasi hıpp bizde kullandık içmek istememişti oğlum sma kullanıyoruz hala severek içiyor 17 aylık oldu oğlum günde 1 defa veriyorum uyurken içiyor diğer mamalara göre daha iyi aptamilde kullandık rahatsız edici kokusu var ben içirmek istemedim similac kullandık kusuyordu devamlı en son sma da kaldık hala içiriyorum oğluma
Hale0108 Arzu7439 merhaba sma da bebeğinizin kakası nasıl acaba sıvı mı yoksa yumuşak kıvamlı mı yapıyor
Arzu7439 Hale0108 çok sıvı değil, yumuşak kıvamlı diyebiliriz. Rengide bazen sarı, bazen yeşil. Bazende pütürlü oluyor. Nasıl anlatayım bilemedim. Pirinç tanesi gibi taneler oluyor. Yumuşak tabi yine.