joyfulmom mdneuzn ben Aptamil ve Bebelac kullanıyordum şimdi ek gıdayla birlikte mamayı sadece gece vermeye başladım bime gittiğimde gördüm ve denemek için aldim gece veriyorum doyuruyor kızım gece boyunca uyuyor
MaKBiLe__KrAL_35 mdneuzn ben oğluma bebivitanın meyveli mamaları vardı onları kullanmıştım baya kilo aldırmıştı bize yaramıştı yani ama size yarar mı bilmiyorum 🤭
Alya-Sena joyfulmom aa nasil da oyle sagliksiz markasiz bi mamayi cocugunuza yedirirsiniz 🤦♀️ dun boyle bir konu gecti de yorum aynen buydu oysaki sma ile ayni fabrikadan cikiyor sirf sma pahali bu ucuz diye yanina yaklastrmiyorlarr
joyfulmom zeyzeyy33 8 aylık olacak kızım. Akşam yemeğini yedikten bir saat sonra falan uyuyor acikmamis olduğu için uyurken vermiyorum gece 12 gibi veriyorum uykuda iken o şekilde sabaha kadar uyuyor bazen nadir de olsa 3 gibi uyanır ozamanda veririm uyumaya devam eder. Her zaman 120cc veriyorum çoğunda bitmiyor bile
Defne1290 joyfulmom merhabalar aynı zamanda emziriyor musunuz yoksa gündüz sadece ek gıda mı alıyor? Benim bebeğim de mamayı sevmediği için artık gündüz vermesem mi diyorum zorla içirmeye çalışmaktansa, benimki de 6 aylık
mdneuzn Yusufhamza71 bebekten bebeğe fark ediyo kimini İshal kimini kabız yapıyo yanıtınız için teşekkürler
joyfulmom Alya-Sena pahalı olduğu için sağlıklı olduğunu düşünüyorlar içeriklerini okusalar aslında aynı değişen pek bir şey yok. Böyle konuşan insanların da her şeye dikkat ettiğini düşünmüyorum açıkçası 🤭💆
joyfulmom Defne1290 6 aylıkken ek gıdayi çok fazla yiyemedigi için mama takviyesi yaptım emziriyorum ama sütüm çok değil emmeyle doymuyor mecbur takviye yapıyordum. 7. Ayına girince gündüz mamayı tamamen kestim ve ek gıda ile doyuyor sabah öğle akşam yemekleri ve ara öğünler veriyorum. Akşam da iki sefer mama veriyorum
joyfulmom mdneuzn hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuan sadece geceleri veriyorum dışarı ciktigimiz zamanda sadece mama veriyorum gayet tok tutuyor alerjik bir durumda olmadı ishal, kabız gibi bir şey de olmadi. Şuan için memnunum
Alya-Sena mdneuzn yok hayir devamli kullanmiyorm zaten kasik mamasi yapmak icin almstm bebegm emiyor ek gida aliyor daha cok
Tosbikkkk mdneuzn kız ne diye ünlem koydun bende mamanin içinden böcek falan çıktı sandım tövbe tövbe 😂 Sana önerim eczaneden direk sma mama al Tadı en güzel olan ve kaliteli o
mdneuzn Tosbikkkk yok tövbe ne böceği 😂 ya şimdi sütüm yetiyo sadece akşam bir kere vericem verme sebebim de biraz göğsüm dinlensin, hiçbir şeye güç yetmiyo hem fiyatı uygun hemde kullanıp memnun kalan var mı merak ettim
Alya-Sena joyfulmom aynen ben bebelac la bebevita arasnda bi fark goremiyorm mesela ama o bi tik pahali diye bebelac tavsye ediliyor
joyfulmom Alya-Sena Bende pek fark göremedim zaten çok fazla vermiyorum diye tercih etmiştim memnun kaldım