Kuzeymommms Dnddd burda okumuştum tahin üzerinde biriken yağ iyi geliyormuş herkes öneriyordu deneyin isterseniz
damla- Dnddd mustela krem + ayva çekirdeği jelş bana iyi gelmişti tavsiye ederim. Bir de o bölge kapalı olmayacak ve bez değmeyecek. Yani nemli olacak. Bunun için de kapaklar var ben onlardan kullanmıştım. Gümüş veya plastik fark etmez
SedanurK69 Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim de göğüslerim bahsettiğiniz gibi yara oldu. Her kremi denedim ama sadece gümüş kapak geçirdi. 4 aydan sonra iyileşiyorlar zaten ama sabretmesi çok zor rabbim şifa versin 😣
Momomom Dnddd herkesin bir olmuyor benim 25 günde iyileşti ben herseyi denedim ayva çekirdeği jeli, kremler , kantaron yağı, zeytinyağı . En iyisi kendi sütünü emzirmeden önce hafif sık göğsünü Isla alsın ve doğru emzirme tekniğiyle emzir geçiyor inşallah
GezginPaNDa Dnddd gümüş kapak veya avent göğüs kapakları 1 gün içinde acıyı alıyor 3 4 güne iyilestiriyor
Momomom Dnddd bir göğsümün yarısı yarıldı resmen kopar gibi oldu ama sonra düzeliyor çok zor biliyorum ama malesef dayanmalısın