A2B4 Arkadaşlar herkese merhaba 9 gün sonra 8.ayına girecek bebeğim var. Ba ba ,de de ,ma ma gibi heceleri söylemiyor.sadece 5 gun önce 3 gun kadar ba ba dedi daha söylemiyor.eeee ve gı,gi,ga,ge diyor benim gibi olan var mı
Birdunyabircennetannesi A2B4 18 aylık daha yeni yeni anlamlı kelimeler kurmaya başladı. Sorun etmeyin ☺️
Aryatalhadiril A2B4 canım suan takmaya baslamışsın pakolojik mahvolursun benım oglum 3 yasında yenice 3 kelime bir araya gelıyor kitap okuma konuşma cırtcırtlı kitap aldım saatlerimi günlerimi veriyorum halen istedigi zaman konusuyor doktora sorduk sorun yok sekılleri herseyi biliyor söylıyordu ama yeni yeni yani düşün kızımda 9 aylık suanda oda dede dıye yeni söyledi yani aslında içine kuşku düşmeden bekle biraz ☺️
Birdunyabircennetannesi A2B4 Hiç takılmayın. Her bebek bir değildir. Oğlum dediğim gibi 19 aylık olmak üzere konuşmayı sevmiyor. Anlamlı kelimeleri var fakat kullanmıyor çok mesela. Kendi dilince konuşuyor sürekli. O yüzden takılmayın. Zamanı gelince yapacaktır. Uzun süre konuşmadı oğlum mesela öyle babildama yoktu. Kendi kendine konuşurdu dediğim gibi hala da öyle mesela 🌸