pasaklisinkukuli Bebeğim sabahtan beri huzursuz pişiği var sanırım ondan iki bucuk aylık kucakta gezmek istiyordu ağlarken kucagıma aldım ağlarken birden nefes alamadı on saniye falan sürdü ama ben çok korktum
Gulceninannesi25 pasaklisinkukuli ağlarken nefes alamazsa biraz yüzüne ufleyin bana öyle demişti gorumcem 11 aylık kızım çok ağlarsa bazen öyle yapıyorum
User1999 pasaklisinkukuli altını temizce yıkayıp kremleyin ardından kapatmayın açık kalsın pişiği sönene kadar. Yazık canı yanıyor demek ki
Perss pasaklisinkukuli süt içerken ağlarken oluyor kızımda genelde nefesini tutuyor ağladiginda üflüyorum kendine geliyor yarin doktor kontrolumuz var sorucam bende tedirginim
minikkusannesi Bazen oluyor bi anda sesi nefesi gidiyor sonra bir çığlık atıyor ki içim parçalanıyor. Canı yanınca öyle ağlar genelde kızım. Çok kötü oluyorum öyle ağladığında 😔
minikkusannesi pasaklisinkukuli pişik için bepantol baby öneririm. Anında acısını alıyor. Bir de bez markasını değiştirebilirsiniz. Molfix pure&soft pişik yapmadı bize, deneyebilirsiniz siz de çok güzel bir bez
pasaklisinkukuli minikkusannesi prima kullanıyoruz pişik hurma yüzünden oldu cok hurma yedim pişik yapıyomuş bilemedim
gizemgenc pasaklisinkukuli zdrave krem alın pişik için, akşamdan sabaha farkı gördüğünüzde bana dua edersiniz
SuhedAras16 pasaklisinkukuli pişik için hacı şakirle ılık suyla yıkayın ve kupkuru yapın arko krem sürün 2 güne hiç birşeyi kalmaz