Minigim24 Kızlar selam, bir sorum olacaktı ya. Daha önce uygulama üzerinden gönderdiğim kargoda takip numarası dışında bir şey yoktu elimde karşı tarafın numarası lazım bana sistemden çıkar mı ? Bilgisi olan varmı ?
Annis-ogul Minigim24 bilgim yok cnm ama çıksa bile vermezler özel bilgi diye .genelde onlarda oluyor gelince arıyorlar cunku
Meltemingo Minigim24 canim kargo sirketini arayarak yada subeye giderek ogreneblrsin sistemden hersey gozukuyor
Minigim24 Hale3400 normalde takip kartlarında oluyor aslında ama almadım kartı sistem üzerinden takip ettim dolandırılma söz konusu o yüzden yinede vermezlermi
Hale3400 Minigim24 ben hiç denk gelmedim kaç kere de uygulama üzerinden satış yaptım kendimde aldım sizin takıldığınız nokta tam olarak neresi yardımcı olabilirim siz ürünü gönderdiniz ama alıcı parayı mı onaylamadı
Minigim24 Hale3400 şöyle bende çok aktif kullanıyorum hiç sorun yaşamadım takas var biliyorsunuzdur belki ilk deda takas yaptım boşluğuma denk geldi karşıdakide baya tatlı tatlı konustu okeyledim karşılıklı satıs yaptık ben gönderdim kendisi aldı ürünü falan kargoyu göndermedi otomatik siparis iptal oldu yani anlayacağını 3-5 tlyr elektronik ürün sattım kadına 🤦🏻♀️
birinsan14 Kaargo şirketi de veremez KVK kanunu nedeniyle emniyete başvurursanız onlar o kargo şirketinden alırlar isim soyad bile veremez kargo şirketi pnkadar söyleyim
Annis-ogul Minigim24 böyle birsey olması imkansız.zaten takas yöntemi kalkti uygulama da takas yok .siz sözel olarak güveniniz anlaşılan. Yoksa uygulama tüm hakkınızı koruyor Siteye şikayet edin
Hale3400 Minigim24 uygulamaya mail üzerinden ulaşın durumu bildirim sipariş numaranızı fln hepsini detaylı yazın geri dönüşte bulunuyorlar
birinsan14 Sattığınız platformlangörüşün onların bu güvenliği sağlaması gerekiyor sizi mağdur etmemesi gerekiyor gerekirse tüketici hakem heyetine başvurun sizi mağdur eden aracı uygulama çünkü
Minigim24 birinsan14 görüştüm siteyle sadece satıs iptal edilip verilen ücret ödeniyor ötesini yapamıyoruz dedi anlasmalı alısveris olduğu için
Minigim24 Annis-ogul nasıl imkansız ? Yaşadığım seyi anlatıyorum keske imkansız olsaydı ilk defa takas yaptım dersimi aldım tamda beğendiğim ürünlerden bulmus falan güvenilir geldi baya
Annis-ogul Minigim24 dolap uygulamasında n bahsediyorsunuz eğer orda takas kalkti .olduğu zamanda ise iki satıcı aynı zamanda ürünleri alıp teslim edilmesi gerekiyor.teslim edilmezse dolap araya giriyor .satıcı ödemesini ürününü geri aliyor
Minigim24 Annis-ogul gardrops uygulamasından bahsediyorım aynı anda sipris olusturduk aynı anda kargoya verecektik ben verdikten sonra ulaşamadım karsı tarafa dolapta takas yok biliyorum
Annis-ogul Minigim24 cok yazik olmuş yaa nasıl bi hak yiyorlar böyle yazik gunah.ins ulasirsiniz kendisine .