MinelAskEla Kızlar bu uygulama güvenilir mi ? Tc istiyor alişveriş için . Biraz yüksek miktarda alişveriş yapacağım da tv isteyince yazmadım . Trendyol hepsi burada hiç istemiyor çünkğ
acabahamilemiyim MinelAskEla Amazon da bir sıkıntı olmuyor ben de bir kaç kez alış veriş yaptım için rahat şekilde yapabilirsin
Tugce MinelAskEla Babamın sitesi olsa bu kadar övmem. İstese seri no bile veririm. Daha güvenilir site trde yok.
benkosarim Tugce evet bende hep amazon’dan alışveriş yapıyor um prime üyeyim çok seviyorum ertesi gün kapımda olmasını ilk deposunu açtığında üye olmuştum
Ebru-isil MinelAskEla eşim sayesinde 2 güne bir kargo gelir. İyi bi site ve paketlemeleri çok iyi kendi sağlam kutularında gönderiyorlar ve çok hızlı güvenilir
MinelAskEla benkosarim prime üyelik nasıl oluyor bana da ilk alışveriş diyr ücretsiz kargo seçeneği verdi üyelik mi oluyor yani prime
benkosarim MinelAskEla prime üyeyim hiç kargo parası ödemiyor um hergun kargo gelir akraba olduk kargo ekibiyle o kadar hızlı ve güvenilir tavsiye ederim Trendyol u felan şallar geçer dünyanın en büyük alışveriş sitesi
benkosarim MinelAskEla aylık 8 liraydı en son zam geldi mi biliyorum ama eğer prime olursanız kargo ücreti ödemiyorsunuz ve amazon.prime daki dizileri felan ücretsiz izliyorsunuz ayrıca depodaki ürünler ertesi gün kapinizda evet üye olup kartınızı bağlıyorsunuz