Urasss13 Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı memnun kaldınız mı bir şeyler alacağım ona göre alayım bende
Ozgeayazmuhammed Urasss13 ben İzmir mavibahce de avmsine gittim . Çok güzel. Zıbın almıştım çok beğendim
Asyaveannesi04 Urasss13 ben online bir ürün almıştım ürünü göndermediler şilayetvara yazdım 15 gün paramı iade etmediler uğraştım durdum mağazayı bilemiyorum ama
Ebru-isil Urasss13 mobilya aldık mağazasından kızım bebekken ama gelene kadar çocuk okula başlayacaktı nerdeyse 😂
Minnacksevdack Urasss13 bebeğim doğduğundan beri buradan alışveriş yapıyorum. Mağazasına gidiyorum Ankara’da ama. Bir kaç kez internetten aldım. Güzel mağaza. Aradığın çoğu şey ucuz fiyatta 🌸
kasimonbes Urasss13 evet canim ben ebebek babymal arasinda gittim geldim hep gayet kaliteli. Babymall bir donem daha ucuzdu ebebekten ama suan ebebek daha ucuz gibi
Mlk026 Bende çok alışveriş yaptım çok memnunum sadece 1 kere geç yolladılar mesaj yazdım hemen aradılar bebeğimin beşiği bebek arabasını hep ordan aldım
Minnacksevdack Urasss13 geç geliyor evet. İndirim varken özellikle. O gelene kadar bebeğiniz büyüyor 😂
kasimonbes Urasss13 yok gayet normal geliyor ben memnunum magazasi da ankarada gittim de guzel kaliteli. Mesela minicity de var berbat. Esim bunlari mi alacaksin kizimiza dedi cikardi magazadan ama cidden kalite sifir
ZMK Urasss13 Büyük bilindik bi mağaza evimin yakınında var genelde mağazadan yaptım ürünleri kaliteli alabilirsiniz
Urasss13 kasimonbes öyle yazıldı diye e bebekten aldım valla 🙄 ben hiç bilmiyorum ki hep e bebekten aldığım için ama indirim takip etmek gerekir tabi kaliteliyse