Eniseee Altıncı aya giriyoruz bebeğim kabız hafif hafif gıda veriyordum doktor tavsiyesiyle kaşık mamayada başladık beş gündür kaka yapmıyor fitil vermeli miyim acaba
hunilimomm Eniseee ilk zamanlar kabızlık demek doğru değil kabız için doktorların küçük küçük ufak keçi pisliği gibi olması gerekiyor kabız demeleri için hep sıvı beslendikleri için katı gıda da gecikmeler yaşanıyor siz su verin manasına zeytinyağı olabilir duş kendi kendine yapmasını bekleyin süre ilerlerse o zmaan belki fitil verilebilir
Ozlem2904 Eniseee armut ise yarıyor oğlumda cam rendede rendeliyirum. Eğer yazr kaşık mama aldysaniz onlar çok kabiz yapıyor ve çok kötü kokuyor. Onlardan vermeyin. Ben 5.gunde akşam üzeri fitil veriyordum eğer armut zeytinyağı ise yaramazsa
Ozlem2904 Eniseee böyle mum gbi birsey uç kısmı üçgen rahat giriyor birde azcık islatirsiniz. Ama Dr bize ortadan kes tüm verme demişti bende yarım verdim. Dikey şekilde kesmiştim etken madde tepedeymis eczaci öyle demişti. Fitilden 2 3 dk sonra yaoti hemen fitili cikardi o şekilde siz ama fitil kullancaksqniz parmaginizla azcık tutun o bolgede hemen firlatmasin
Ozlem2904 Eniseee oğlum ağlamadı ama tabi hissediyolar ben cocomelon diye b çizgi film açmıştım ayaklanmasin diye kalkarsa fitil çıkar