Barannnn 8 aya girdik önüne dikkatini çekecek birşey koydu mu gidiyor çok guzel oturuyor sürekli onu tutmamizi yürümek istiyor hiç emeklemeye niyeti yok başına gelen
Kutay_22 Barannnn 9.5 aylıkken başladı. Şu an 10 ay 7 günlük. Ama düzeltilmiş yaşı 9ay 1 günlük. 😊 Kimisi hiç emeklemiyor.
sbasak Barannnn 8 ay 19 günlük hiç oturmadan sürekli yürütülmek istiyor emeklemiyor kamburumuz çıktı eğilip çocuk yürütmekten 😅
Gokceumay04 Barannnn kızımda 7 ay 28 günlük o da ayni emeklemiyor döne döne gidiyor oturmak istiyor kolundan tutunca adim atiyor ama ileriye doğru emekleme yok
Kuzeymommms Barannnn 7 ay 15 günlüğüz yere bırakınca gitmek istiyor ama henüz emeklemiyor geri geri gidiyoruz daha çok 😅 bazı bebekler emeklemiyor ama emeklemesini isterim kasları ve kemiklerinin güçlenmesi için bakalım hayırlısı
minikMarquez Barannnn bebeğim 9 aylık hala tık yok emeklemede yürüme içinde aynı sizin bebek gibi yapıyor elimi tutup kaldırın o şekil bir yere de tutunmuyor tembel mi desem üşengeç mi desem bulamadım
gunbaharrrrr minikMarquez bebimkide 9 aylık sadece dönüyor emekleme tutunup kalkma yok ne olacak bilmiyorum
inciboncugum Barannnn 6,5 aylık kızım 5,5 aylıktan beri sürünüyor odadan dışarı çıkıyor istediği yere gidiyor ama dizlerini tam kullanamıyor henüz. Kollarına asılarak gidiyor o yüzden çok yoruluyor.
Sara1904 Barannnn dokuz aylığız üç aydır sürünüyor diz üstünde emeklemesi yok bende düşünüyorum acaba neden diye
Mrvll Barannnn 9 ay 10 günlük. Emekleme yok. Hızlı hızlı sürünüyor karnının üzerinde odadan odaya. Belki emeklese daha yavaş olur diyorum. Ama dizlerinin üzerinde emeklemesini de isterim artık. Kasları kuvvetlensin diye. Koca totosunu kaldirabilse yapacak da