Ervamoms Merhaba kızım 8 aylık özellikle mamasını icip uyuduğunda çok fazla gaz cikartiyo uykusundan uyanıp ağlıyo gaz yüzünden. Kolik bi bebek değildi. Mamadan dolayı olabilir mi onerebilecegiz mama var mi
Melikeakiner Ervamoms Normalde bebelac gold kullananlar çok memnun ilk defa gaz yaptığını sizden duydum. Bebelac gold nutrikonor var. Özel gaz ve kabızlık maması ondan alın. Çok iyi geliyor gaza yeğenime veriyoruz.
nazo58 Ervamoms bebelac gold hippden daha iyi geldi bize 8 aylık ya bebisin surünüyordur o simdi usutuyor olmasın annesi.. Oda yapar..
nurcanco bebelac gold en rahat sindirilen mama fermente olduğu için. yatmadan hemen önce içince zorlanıyordur belki ben aynısını anne sütünde yaşamıştım. bir de verdiğiniz ek gıdalara da dikkat edin mutlaka bu ayda mamayı sindirmekte zorlanmaz aslında bebek ama ek gıdalar dokunabiliyor
Ervamoms Üşütmüşte olabilir bilemiyorum ama mamadan sonra gazini çıkarırken ağlaması aklımı karıştırdı.baya araştırdım bu mamayı da o yüzden vermek istemistim. Başka mamaya nasil alışacak bilemiyorum
sbldmr123 [bilinmeyen] ne zaman başladınız bebelac gold vermeye? 2 haftadan önce alışmaz bebekler genelde o yüzden bi süre daha verin bakalım normalde çok iyi mama çünkü