Ayselmiros 5 ay 15 günlük bebeğim destekli oturtma mama sandalyesi aldım oturmak istiyor minicik elinden tutunca hemen kalkıyor günde 10/15 dk oturtmalı mıyım sizler ne zaman destekli oturtmaya başladınız
berkinannesi_ Ayselmiros 4 aylıkken başladım destekli oturmaya şuan 5 ay 10 günlük mama sandalyesinde gayet güzel oturuyor sanki biraz geç kalmışsınız gibi
Minnacksevdack Ayselmiros ben de tez canlı bir anne olarak hemen oturtmak istedim. Ama doktorum oturmak isteselerde 6 ayda oturtun beline ağırlık vermek istemiyoruz dedi. Her doktor farklı bir şey söylüyor. 🤷🏻♀️
Bebegimm1 Ayselmiros 4.ayına girmeden başlamıştım kucakda alıştırma yapmıştım doktorum bebek hazırsa oturabılır kısa sureli demişti
Deryaaaaaaaq1 Ayselmiros 5,5 aylığız mama sandalyesine felan koyuyorum ben yavaştan desteksiz oturmaya başladık çok seviyor oturmayı yatmak istemiyor
Ayselmiros Deryaaaaaaaq1 teşekkür ederim bende kucağımda felan hep oturttum ama tek bırakmıyordum mamas papas mama sandalyesi var ona koyamaya başladım dünden beri
Elfmte Ayselmiros benim doktor kucakta destekli şekilde oturtabilirsiniz demişti 4 aylık zaten 3 aylıktan beri savaş veriyoruz oturcam diye ağlıyo çok şükür emeline ulaştı😂