ayse01_alparslan oğlum dort aylık bebeğimin poposunun arkası yeşil sizce bu normal mi gider mi zamanla sizinkilerde öyle mi acaba
minikoglummmmm ayse01_alparslan mor gibi bizdede var elinde ayağında vardı onlar geçti kalçasındaki duruyor zamanla geçermiş korkmayın
BusePolat ayse01_alparslan evet benim oğlumun da oyle doğar doğmaz ultrasonla baktılar bisey yoktu normal dediler başka bi çocuk doktoru da görünce buna bıktırdınız mi dedi evet bi sorun yok dedik tamam dedi
pogacayanakk ayse01_alparslan benim bebeğimde de var ondan adı ‘mongol’ Google dan bakın içiniz rahat olsun. Zamanla geçiyor zaten
minikoglummmmm ayse01_alparslan canım iki yaşına kadar geçmeyen varmış çok siteres yapma kötü bişey değil bu normal
Aysecikk3 ayse01_alparslan bizim de var mor- mavi karışık. Mongol lekesi diye geçiyor. Geçer diyorlar ama bilmiyorum 2 yaşında oğlum hala duruyor
acabahamilemiyim ayse01_alparslan kızımın poposu nda vardı hatta doğumda filan düşürdüler ondan morardı sandım çok korkmuştum ama doktor dedi ki olabiliyormuş ve 2 yaşa kadar geçiyormuş kızımın ki 1 yaşında geçti bile sen de merak etme annesi geçiyor