Arkadaşlar merhaba Doğum yapalı 3 gün oldu silikon meme ucu kullanıyorum göğüs ucum hiç olmadığı için ama silikon meme ucuna alışır ve bidaha beni almaz diye korkuyorum. Nasıl kendi mememe alıştırabilirim? Tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim.
YusraveAnnesi süt gelmeye başladığında silikon ucu çıkarıp göğsünüzü verin ,sabırla tutması için uğraşın,tek göğsümün ucu o eme eme çıkartıyor.Sadece rahat olun ağlaması kızması sizi stres etmesin.
YusraveAnnesi süt sağma pompasıyla süt gelene kadar sağ canım zaten ucunu çektiği için çıkıyor sonra bebeğine ver ucu çıkınca o zaman emer
YusraveAnnesi canım meme ucuyla bebişin emesinin çok da bi bağlantısı yokmuş. Bende de yok meme ucu ve ben makineyle çekip öyle ağna verirdim hemşire gördü napıyorsun sen dedi durumu anlattım al memeyi tık ağzına o emer diyip mememi aldı tıktı ağzına çok da güzel emdi ondan önce sadece meme ucunu almaya çalışıyodu ve uçlar yara olmuştu ama hemşire tıkınca komple kahverengi yeri aldı şuan 5 aylık olacak hala meme ucum yok ve çok güzel emiyo meme ucunu kafana takma derim kahverengi yeri aldır
YusraveAnnesi bende silikon meme ucu kullanıyorum.. hem olumlu hem olumsuz tecrübemden bahsedyim .. ilki sürtüne sürtüne yüüznde alerji yaptı ve hametan pişk kremi ile geçti.. ikinci bırakmadı hala bu şekilde emiyor meme ucum şuan eskisinden daha çok var ama yinede tutmuyor zora gelmek istemiyor çok ağlıyor ve hırpalıyor kendini yine silikon meme ucu ile veriyorm ama goguslerim hiç yara olmadı ve ağrı yapmadı yavaş yavaş kesicem benden tavsiye yapabilirsen azar azar uzaklaştırmaya çalış
YusraveAnnesi 2 ay 10 günlük kızım yakşalık 2 aydır silikon ile emziriyorum gögüs ucum var yalnız bebeğin sol mememi almıyor zor emiyordu o yüzde silikon uca başladım şimdi sürekli onunla emiyor gögüslerim hiç yara olmadı şükür sadece gögüslerim çok süt dolduğunda silikonsuz veriyorum silikonle versem ağzına çok gelip tıkanıyor
YusraveAnnesi aynen benim de göğüs ucum hiç yoktu slikon ile verdim içim rahat değildi doymuyor sanıyordum slikon alışmıştı kendi göğsümü hiç almak istemedi bende pompa ile sağdım sağdım az da olsa ucum çıktı bi güm kolumda uyurken göğsümden sütü sıktım memeye yaydım koklaya koklaya öylece aldı şükür artık benim memeden emiyor darısı size
Kuzeyk hAngi silikondAn kullanıyorsunuz acaba
KuzeyinAnnesii philips avent
Kuzeyk kan ı alıcakları makina yoksa damar dan alıyorlar her sağlık ocağında olmayabilir