Derinminakolay cicekannesi22 hayatımı kurtardı diyebilirim ve asla kabız sorunun olmuyor ortadan kalkıyor cok amaçlı bir damla bagırsak düzenleyici iltihap giderici gaz giderici
Ugggg cicekannesi22 kullandım hergun aynı saatte düzenli verirsen etkisini hemen gösterir .internette fiyatı daha uygun bı bak istersen.
zeyatmaz cicekannesi22 bizde işe yaramamıştı. İlk başlarda metsil kullandık. O iyi gelmişti. En son relactaz kullandık. O fayda sağladı. Çok şükür 3.ayın sonunda da bitti gazımız
cicekannesi22 Derinminakolay doğduğundan beri gaz sıkıntısı çekiyoruz sap simplex biogaida zingo kullandım pek faydasını görmedim dün akşam doktor metsil verdi şimdi onu kullanıyorum iyi gelmezse alıcam
cicekannesi22 Ugggg doğduğundan beri gaz sıkıntısı çekiyoruz sap simplex biogaida zingo kullandım pek faydasını görmedim dün akşam doktor metsil verdi şimdi onu kullanıyorum iyi gelmezse alıcam
Denizege07 Bende yeni kullanmaya başladık hem bebeğimin ishali için verildi hem de gazı için devam edeceğim umarım iyi gelir
Okyann Her bebek farklı sanırım. Kaka yapamadıgı için kullanıyoruz biz, düzenli olarak her öğle 5 damla veriyorum 3 hafta oldu hala aynı her şey.
ma9419 cicekannesi22 bizimkine çok iyi geldi hem düzenli kakasını yapıyor hem bol bol gaz çıkarttırıyor
doruk33 cicekannesi22 ben kullandım ve çok iyi geldi benim oğlumun poposunda küçük kesiklerde vardı gazı çıktı mı kıyameti koparıyordu her gün aynı saatte kullanıp gaz masajı yapıyordum 3 günde aşırı rahatlamıştı