Hamzaninannesi1411 Kızlar merhaba . Bebeğim cuma günü 6.Ay aşısı olacak yan etki ateş yapıyor mu huyu değişiyor mu mesela birde neresinden kaç tane vuruluyor .
iremceren Hamzaninannesi1411 2 bacak 1 polio ağızdan yabi diye hatrlıyorım ilk bebşmden bu hafta bnde götürcğm kızımı ateş yapıyo mu hatrlamıyorm
Dolores Hamzaninannesi1411 iki bacaktan bir ağızdan toplam 3 tane diye hatırlıyorum. Bizde ateş olmamıştı 😇
SetenayCo Hamzaninannesi1411 Kızımda az ateş yapmıştı, ateşi yükselene kadar müdahale etmeyin ki vücut mikroba direnç göstersin. Yükselince calpol verebilirsiniz.
Hamzaninannesi1411 Dolores teşekkür ederim umarım bizde de olmaz çok korkuyorum aşı olacağı zaman şimdiden stres sardı
Melikege SetenayCo Benim görümcem aşıdan önce verebilirsin bende öyle yaptım dedi bende öyle yapıyorum ve ateşi çıkmıyor oğlumun
SetenayCo Melikege Doktor kesinlikle önermiyor, ateşi çıkmayan çocuğa ateş düşürücü verilmez. Üstelik aşının amacına uygun kullanılmasını da engelller. Ateşin çıkması, vücuda giren mikropla mücadele etmesi anlamına gelir.