Elif_kaya42 hhacerozer çiş ben kaka anlamında dedim canım . Normal idrarını yapıyor 😁 4-5 kere değiştiriyorum altını . Ama kakasını 2 güne filan yapar
Burceee Elif_kaya42 Yorumunuzu görünce tekrar yazmak istedim. Çiş yapmaması normal değil. Doktora görünün hemen derim
hhacerozer Elif_kaya42 bence yine bi sıkıntı var benim kızımda 4 aylık örnek bugün bi kere yaparsa kakasını yarın üç kere yapar günde mutlaka iki kere yapar yani dün kontrolü vardı kilosuda iyiydi sizi üzmek istemem ama kilosu da sıkıntı olabilir
Sevdegulum Elif_kaya42 bence yeterli sayıda bez sayısı var hani çok sıkıntı yapmayın ama momoya devam ederseniz bir süre sonra maalesef sütümüz azalır mümkün mertebe emzirin arkadaşların da dediği gibi kendinize takviye yapın doğal şeyler diye bol bol sıvı tüketin
Belisssliya Elif_kaya42 mama vermeyin onun yerine emzirin. Bebek emdikçe süt üretimi artar. Yenidogdugunda göğüsleri boşaltamadigi için dolu dolu olur büyüdükçe daha çok emer göğüsler boşalır. Sutunuz az olunca bebeğe mama takviyesi değil kendinize takviye yapın rezene için sütü arttırır. Sütü arttıran tarifler var onlari yiyin için. Anne sütünün yerini hiçbir şey tutamaz
Sevmyycl Elif_kaya42 stres yaparsanızda yansır yapmayın dışarıya çıkın bebeğinizle kafanızdan atın o düşünceyi su için ve sizin bütün bedeninize iyi gelecek kuru dut tahin helvası hurma sağlıkla beslenin
Lkjhgfdsa Elif_kaya42 benim kızımda 4 buçuk aylık geçen hafta bende aynı sorun vardı hastaydım hem hemen beslak damla kullanıp su tüketimimi artırdım yememe dikkat edip kızımla beraber sürekli uyudum arttı sütüm çok şükür
Dilan_34 Elif_kaya42 cnm üzülme meme blli bir yerden sonra artık bebeğin ihtiyaci kadar süt salgilar egerki memenin önüne verdiğin zmn ağlıyorsa tok olmadan kalkıp ağlıyorsa o zmn sutun n yetmiyordur ama yok içince huzurluysa klkincada aynı şekilde huzurluysa sknti yok stres ypma bol su iç dinlen
Birberenannesi Elif_kaya42 bulgur pilavı, marul, tahin helvası, boza çok süt yapar bide günde en az 3 litre su ve bol bol uyku. Bebeğini çok sık emzir öyle de artar sütün korkma şimdi göğüslerin terbiye olmuştur artık ondan şiş değildir.
Birberenannesi Elif_kaya42 çiş yapmıyo olur mu ya sıvı kaybı vardır hemen götürün doktora hemen sakın beklemeyin
Sevdegulum Birberenannesi arkadaş kaka anlamış canım biraz önce yukarılarda yorumda gördüm 4-5 defa çiş değişiyormuş
Zilan62 Elif_kaya42 kendini sağıyor musun ben sürekli elektrikli pompayla sağım yapıyorum ve sütümü arttırdı gerçekten 2 saatte bir 3 saatte bi sağım yapıyorum. Sağım yaptığında kaç cc geliyor mesela
Elif_kaya42 Zilan62 sağım yapmıyorum ya önceden çok yapardım ama bir aydır falan bıraktım sağmayı. Elektrikli pompa değil de ben normal pompayla sağmaya çalışıyordum Onda da çok zorlanıyordum