birkizannesi-35 Bexsero yaptıran anneler yan etkiler nedir bugün olcak kızım bilgi topluyorum bu konuda
Show_must_go_on birkizannesi-35 Bizde nir yan etkisi olmadı sadece ilk dozda aşı yerinde kızarıklık, şişlik ve biraz sertlik olmuştu zamanla geçti o da
Bsraaalp birkizannesi-35 bebeğiniz kaç aylık? Biz de yaptırmayı düşünüyoruz aşı takviminizi nasıl ayarladınız
alinsmom1 birkizannesi-35 aşı olduğu bacağını 1 gün oynatamadı biraz da huzursuzluk ve ateşi oldu . Sabaha geçmişti hepsi
Show_must_go_on birkizannesi-35 ikinci dozda sadece hafif kızarıklık oldu bizim ama doktorum bana gitmeden çay kaşığı ile calpol vermemi söyledi 20 dk önce çünkü bacakta çok ağrı yapıyormuş o yüzden hissetmedik yani.
birkizannesi-35 Bsraaalp doktor aşı takvimi oluşturdu ama biz o tarih de yaptıramadık Yazmış biz 5 buçuk aylık olduk bugünde gidemedik yarın kesin gidicez inşallah Benim kız dışarı çıkmayı sevmiyor hep ağlıyor çıkınca ya dün çıktık ağla ağla helak oldu 😟
baykuskiz_ birkizannesi-35 ilk dozda hafif ates ve huzursuzluk vardi. Dozda 3 gun atesini dusuremedik
Asyaveannesi04 birkizannesi-35 bizde hiç bir yan etkisi olmadı çok korktum ateşlenir ağrı yapar diye ama olmadı çok şükür
Korkmaz35 birkizannesi-35 biraz ateş huysuzluk ve aşı yerinde kızarıklık yaptı bebeğim çok ağladı meğer aşı yerinde ağrısı varmış soğuk kompres yaptık doktorumuzun tavsiyesiyle o çok iyi gelmişti aklınızda bulunsun
MeetJoeBlack birkizannesi-35 ilk 2 dozunda huzursuzluk yaptı , bacağında beze oluştu yaklaşık 1 ayda geçti, ateş yapmadı ama calpol vermiştik onun etkisi mi bilmiyorum. Son dozunda da huzursuzLuk ve bacak ağrısı yaptı.
bunemeselaa birkizannesi-35 canım biz 3 ayımızda ilk dozu yaptırdık bizde 38,5 çıkan ateş yaptı çay kaşığı ile calpol vermiştim bide uyumuştu huzursuz olmuştu. 4 gün sonra ikinci dozumuz var bakalım