Merhaba bebegim sanirim 2.ay rota asisindan sonra boyun bolgesinde ensesinde kesik kesik bildiginiz kanar bicimde kizariklik olusmustu, zamanla kabuk baglayip gecip yeniden oldu, doktor hipokort krem kullan dedi, kullaninca iyi geluyir sonra yine ayni hatta sirtinda ve bacaklarinda obek obek kızarıklık kabarik kabarik cikti sonra ayni doktr advantan krem verdi onda da sonuc ayni.. devletten cocuk ve cildiyeye gittim advantan cok kortizonlu zarar verir iletde skain kullanma dediler, cok uzuldum doktoru degistim, ozel hastabe aleji bolumune gittim orda test istediler capaya gidip bir kisim testi yapip ozele gosterdm iyi dendi locoderm ve allerset surup verdi okey yine uyi olduk biraktik ayni, sonra 2 bucuk ay sira bekledigim devlet hastanesi cocuk alerji bolumune yer buldum kanuni de.. gittik asistan vardi.. neyse bisuru test istedi yaptik ucretsiz iyi bari diye kontrole 2 hafta sonra gittik uzman doktr ordaydi ben bi wcye gittim geldim doktor hemen esimi almis iste iyi mi suan iyi aletjisi var ama 2 yasinda gecer deyip yollamis ben sok oldum bide ben konusayik sorularm var dedim adam bildigin azarladi beni iki kez mi konuscam falan iyide bakmadn 2 bucuk ay bekledm krem vermedn diyorm tabi kibarca larosh krem reklam kagidi olan onu verdi yolladi… alerjimiz azdi bebegim geceler ensesini istemsizce kasiyarak uyaniyor ve kanatiyordu.. ozel klinigi olan bi dokotea gittik cocuk doktoru o da test istedi lanet gitsin dedik yapcaz mecbur 3bin kusur test 750 muayene bide kendi uretimleri olan kremler 5bine ayrildik.. devletteki adam bisey goremedi ustelik alerji uzmani ama cok sukur bu doktor yumurta ve polen alerjisi var birakin dedi ve sonunda ara ara hafif olsada wskisi gibi degiliz cok sukur ve maşallah.. demem o ki bu surecte cok yiprandi bebegim bende oyle.. deneye yanila ogrenmek lazim. Ozeldeki eski doktora kalsa bebegime sut alerji teshisi koydu bana 2 yil yemicen dedi devletteki gerk yok dedi bi onceki krem verdi digeri asla dedi.. cocuk doktorlari kuaforler gibi degisik bi piyasası var.. uzun yazdm ama soyleyecegim su bir hafta yumurta yemeyin, 1 hafta suphelendiginiz sut ya da ne varsa deneye yanila ogrenilecek bu surecler.. son gittigim doktor bana yaradi mustela kullaniyodm tum doktorlar onu veriyodu bu kullanma dedi belkikendi urununu satmak icin belkide değil sonuc sukur diyelim..cok gecmis olsn