merve12345ee 6 ay 23 günlük oğlum, bu sıra aşırı huzursuz, acaba dişten mi diye merak ediyorum sizce bu dişlerin gelmesi yakın mı
Hshsjshs merve12345ee patlamak uzere disiniz bebekden bebege fark ediyo en gec 15 gune patlar hayirli olsun
mybabelanel merve12345ee ben de bakıp ağzı kabarmış,kaşınıyor ve huzursuz diyordum o zamanlar hep. Ama çıkacağı zaman net belli oluyor üstte beyaz bir çizgi çıktı. 5. Ayda kaşınmaya başladı 8,5 aylık olunca çıktı. Yani sizinkine de daha zaman olabilir.
AybarsKaann Benim oğlumunkide böyleydi 8. Ayına doğru çıktı . Ben sürekli bekliyordum hemen çıkacak diye fakat daha geç çıktı . Endişelenmeyin normal sürecinde gidiyor bence normal ayında cıkarılan dişler hem daha sağlıklı oluyor :)
merve12345ee Kuzularinanasi çok teşekkür ederim garip bir huzursuzluğu olunca acaba mı dedim ama diş değil galiba ☹️
AybarsKaann merve12345ee yok canım diş değildir . Dönemsel huy değiştiriyorlar . Uyku olsun beslenme olsun . Belkide böyle bir süreçtesinizdir . ALLAH bol sabır versin kolay gelsin :))
Esraasell merve12345ee 4 ay 3günlük bebeğim benim kızımın dişleri de kabarmaya başladı dr erken çıkarıcak dedi çok huysuz günün belirli saatlernde bi başlıyo ağlamaya ne yaparsam susmuyor ☹️