ayseealyaa 3 ay 15 günlük bebgım hem hırıltısı avr hemd eöksğrük balgamı var ama atamıyor nefes alırmen cok hırıltıyor sureklı serumla acıyorum fakat ıse yaramıyor sanırım sürekli ılıksu da verıyorum napmam gerekli yardımcı olurmuusunuz şütfen
Alparslan616161 ayseealyaa çok kötüyse eğer hava verirler benim oğlumda boğulma derecesine kadar geliyor hani hastanede verdiler hava çok ii geldi balgamlı öksürüğü olunca evde veriyrm hava doktor ilaçlarını yazdı evde verirsin dedi ortam kötü salgın var getirerek daha çok hasta etmeyelim demişti.
Minnakelifim ayseealyaa gecmis olsun bizimde aynı 4 aylık kızımda ve 4 yaşında kızında balgamli öksürük var küçüğü az önce kustu cok kötü balgamini attı ama uykuda bile öksürüyor hiriltida var nasıl geçer ki çok üzülüyorum. Rabbim çocuklarımıza şifa versin insaallah
Aysenkpln ayseealyaa benim bebeğimde aynı aylarda benzer sorun bizde de oldu doktorum hava makinası temin etmem gerektiğini söyledi ona göre ilaçlar yazdı kullandık çok iyi geldi iyileşti
Prensesannesi2022 ayseealyaa beklemeyin gidin derim bizimde öyleydi 5 ay 13 günlük persembeden beri zatürreden hastanede yatıyoruz
Asliece ayseealyaa su anda ayni durum bizde de var. Bu aylik bebeklerde burnu serum fizyolojik ile acmak disinda pek yapilabilecek bir sey yok dedi doktorumuz. Basini biraz yuksekte tutarak yatirmak ve yakasina coldmix damla damlatmak bir nebze iyi gelebilirmis. Ben de deneyecegim.
Alparslan616161 Nisanida şuan 9 aylık olck ama 3 aylıkken başlamıştı bu sorunlar diş malum çok su ürettiği için habire öksürük sıkıntısı yapıyordu burnuda akmaya başlardı geceleri sıkıntı yaşardım öyle Bi öksürürdü ki yataktan sıçrayarak kalkardım ara ara oluyor 1 2 hafta sürüyor
Gulsum1234__ @ayseealyaa aynı şikayet bizdede var kızlar bugün daha hastaneden geldik 5 ay 5 günlük öldürürken ciğerleri yerinden çıkacak burun akıntımız çok hırıltı var göğsünde öksürü balgamlı bizede doktor antibiyotik verdi öksürük şurubu bide buhar kullanmamı söyledi uyku uyuyamıyor resmen nefes alamıyor bazen 4 saatte bir calpol veriyorum inilmiyor yavrum resmen Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan korusun 🤍