Esilaaa01 We baby, baby plus denedim tutuyor 1 dk sonra atıyor alıştıramadım, alışsın istiyorum ne önerirsiniz
menek16 Esilaaa01 philips avent aldım bi dönem bıraktı başka markaları denedim onları da tutmadı sonra kendiliğinden avente döndü genel de avent tutuyor sanırım minikler
benkosarim Esilaaa01 phlips avent kullanıyorum elinizle arkasına piş piş yapın her çıkarmaya çalıştığını da aynısını yapın o zaman tutuyor Bir ay içinde alışıyor
Asyaveannesi04 Esilaaa01 ben kesin tutar diye Philips avent aldım asla tutmadı ne onu ne başka emziği kaç tane denedim en son doktor zorlama dedi bıraktım
Minel-inannesi dilekmadan hic belli olmuyo ki benim ailemin dedigine gore bende almamisim taki 7.ayda emekleyipte kuzenimin emzigini alip emmek istemisim onuda annem vermemis sen bu saate kadar emmedin emzikte bu saatten sonra emsen ne emmesen ne diye🤣🤣senin kizinda sana cekmis iste tutmuyo emzik diyolar o yuzden cokda zorlamadim ben artik
teoandmom Esilaaa01 bibs tuttu ilk başta avent de verdim onu istemedi, ik aydırsa tam tersi aventi veriyorum bibs istemiyor ☺️