Esilaaa01 Bbgm 40 günlük gaz yaptıgını gözlemledim saglık ocagnın verdiği monovit markalı.tuvslet yaparken de zorluyor tıs tıs edıyo. Bu ocean cogu kişi övüyor nasıl memnunmsnz alayım mı sarı kutuda 400 ul olması gerek dgl mi, içeriginde zeytşnyag varmş,
Biris Esilaaa01 ben ocean kullanıyorum memnunum,tadı da zeytinyağı gibi .ever sarı kuru günde 3 damla veriyorum
Krizinka_5 Esilaaa01 başta bende bilmiyordum monovit kullandım bebeğim içince ağlıyordu ve katkı maddeleri varmış diye okudum ocean içerken hiç ağlamıyor katkısız
edabolukbasi Esilaaa01 sağlık ocağının verdiği monovit bir kere kullandım direk kabız yaptı ocean aldım çok şükür onda bi problem yok
Busranur34 En temiz olanı ocean sağlık ocağının verdikleri bebeklerde yan etki yapıyor maalesef Demir damlasıni da kullanmaya basliycaginiz zamanda newvit ya da ocean kullanın bence
Nursena0606 Esilaaa01 ben de ilk bir hafta sağlık ocağının verdiğini kullandım. Çocuk çatladı gazdan. Sonra hemen ocean aldım. 15 aylık hala kullanıyorum. Siz 400 lük olanı almalısınız. Günde 3 damla ya da bir fıs. Öğlen emzirdikten sonra tok karna verebilirsiniz.
Tuanaveannesi Esilaaa01 yaklaşık 5 hafta kullandık çocuğum resmen ıkınmaktan makatı çatlıycaltı. Doktor d vitamininden olabileceğini söylemedi. Bir sayfada gördüm 3 gün kestim d vitamini vermeyi baktım yavrum inanılmaz rahatladı. Tekrar yazdım doktora ocean alın dedi. Kesinlikle sağlık ocağı hangi ilacı verirse versin atacağım demir ilacı da dahil