Ebrulimomm Krizinka_5 vazgeçilmez bol bol su . Armut , dereotu, kuru dut , kuru incir , hurma.. bunlar da benim sütümü çok arttırıyor
minikkusannesi Krizinka_5 her sabah yulaf yedim. Yulafı robottan geçirip süt ile muhallebi kıvamı alana kadar pişiriyorum. İçine biraz şeker, bazen de bir parça bitter çikolata atıyorum. Üzerine de elma, armut, muz ne meyve bulursam doğruyorum biraz ve tabi ki çikolata da ekliyorum. Yanında da Maltana içiyorum. Stresten sütüm kesilmişti ve stres sebeplerim artarak devam ediyor ama yulaf ve Maltana ile yine geldi sütüm hatta bayağı geldi diyebilirim
Umutaras13 Krizinka_5 dut kurusu rezene çayı dereotu bestlak damla bunlar güzel süt yaptı ve uyku tabi uyuyabilirsek ☺️
Arasinannesiyim Krizinka_5 boool su, fırsatın varsa dinlenme, dereotu, serbetli tatlilar, ev yapimi hosaf,komposto, bulgur pilavi , yes sogan, kuru dut mükemmeller
minikkusannesi Hale0108 çok az sızıntı gibi geliyordu ve yarım saatte bir sağdım. Sabah böyle çok çok azdı sonraki gün akşama düzeldi. Birkaç güne de bayağı çoğaldı
Hale0108 minikkusannesi bir günlük bir durum muydu yaşadığınız peki benim uzun zamandır azalma durumu var bebeğim doğru düzgün emmiyordu biberon reddi meme reddi hepsi üst üste geldi sağım yapamadım onu besleme telaşından
minikkusannesi Hale0108 birkaç şey yaşadım ve gece bayağı üzülmüştüm sabaha da sütüm çok azalmıştı yani tamamen stresti