Momychallange Kızlar çocuğum 2yaşını geçti ancak 11.3 kiloda 1 yılda yarım kılo almış hareketli bir çocuk kemikleri sayılıyor abartmıyorum şunu yaptım kılo aldı dediğiniz bir şey varsa lütfen fikir paylaşın😞
__mom Momychallange bence bir doktora götürün sağlıklıysa sıkıntı yok yapısı budur belki kilo alsın diye besin değerleri düşük faydasız şeylerle bebeğinizi şişirmeyin
Momychallange Bulgaristan-kizi 2yasına kadar onu içti zaten sonra genız etı buyumesı yapıyor diye süt ve cicibebeyi bıraktırdım
Merveuraz Kan değerleri normal mi ona baktırın bence bıldırcın yumurtası yedirin hergün.düzenli besleniyor mu yani öğünleriniz nasıl
Momychallange Merveuraz kahvaltı yapmaz yumurtanın tadını bilmez peynir falan ağzına nokta kadar gelsin tükürür öğlen makarna-çorba yerse yer yemezse o da yok akşam az da olsa yiyor onun haricinde yok zaten genel olarak iştahsız yese de yemese de almıyor bazen gerçekten güzel yiyor ama yok olmuyor
Momychallange Zcelik var diye tahmin ediyorum Ya aslında bu yanlış bir konu geniz eti olan ama iştahı yerinde olan çocuklar var çevremde yanı genız etı bırnproblem degıl bence
EymenTaham Momychallange kilo almayan çoçuk kilo almıyor benim oğlum 3 buçuk yaşında 16 kilo ne yaptıysam kilo aldıramadım ben
Hafsa_25 Momychallange balık yağı ve keçi boynuzu özü pekmezi iştah açıyor kullanıyorum ben baya memnun kaldım
Momychallange Hafsa_25 canım iştah açılsa bile kilo alacak kadar yemiyor yani şu güne kadar kilo almadı kayda deger
Zcelik Momychallange benim çocukluğumda varmış ve kilo problemimi doktorum buna bağlamış. Ameliyat olduktan sonra kilo almaya başlamıştım. Hala da alıyorum veremiyorum orası ayrı 😂😂 o yüzden söylemek istedim belki bu sebepledir diye
gurbet_gelini12 Momychallange oğlum da 2 buçuk yaşında aynı kıloda almıyor gören herkes ay nekadar küçük zayıf dıyor bence sağlıklı olsun gerısı boş
Momychallange gurbet_gelini12 öyle ala gerçekten çocuğumu görünce tuhaf oluyorum kemikleri sayılıyor ıskeletı bellı ya