Busefee 7 buçuk aylık oğlum şimdiye kadar devit3 kullandım. Bugün bitti sağlık ocağından monovit d3 verdiler. Herhangi bir yan etki gördünüz mü ve ne kadar kullanıyorsunuz günde
ikizannesi4242 Busefee bizde monovit kullanıyoruz yan etki görmedim ama birde vegaferon kan damlası verdiler onu içince kakada kırmızı mukus gördük bıraktık. Hangi kan damlasını kullanacağımızı bilemedik
Elifbst Busefee BEN HİC KULLANMİYORUM RABBİMİZ HER VİTAMİNİ ANNE SÜTÜNE K9YMUS D VİTAMİNİ NEDEN KOYMAMİS CUNKU KARACİGER ENZİMLERİ DAHA ERİTECEK OLGUNLUKTA DEGİL.ALLAH ASKİNA BİRAZ TEVEKKULLE BAKİN.ASİLARİNİDA YAPTİRMİYORUM HEERSEYİN DOGALİ GUZEL
Busefee pasaklisinkukuli kan ilacı ocean kullanıyorum ben de. Devit3 ’ün yan etkisi olmamıştı ama daha önce sağlık ocağından verilen kan ilacı kakasinda kırmızılık yapmıştı ondan tereddüt ettim
Elifbst Busefee evladinda kansizlikmi var neden kullanıyorsun 8 aylıkken kan testi yaptırırsın varsa kullanırsın rahat bırakın şu bebeleri fitratiyla oynamayin
Busefee ikizannesi4242 kaç damla veriyorsunuz monovit? Demir ilacı biz de vegaferon kullandık aynısı oldu bizde de. Ocean microfer aldim ben bi problem olmadı
Busefee Elifbst Elifbst Açtığım postta kan ilacı ve d vitamini vermeli miyim diye bir soru mu var ? Sizden tavsiye isteyen veya düşüncenizi soran olmadı. Söylediğim damlayı kullanmıyorsanız burada işiniz yok diye düsünüyorum.
Hamzaninannesi1411 Busefee oğlum 6 aylık olmak üzere doğduğundan beri devit3 kullanıyoruz bi sorun olmadı. Kan ilacını ocean marka kullanıyorum o kadar
berkinannesi_ Busefee bebeğim 5 aylık sağlık ocağın verdiğini kullandım bu zamana kadar herhangi bir yan etki görmedim
berkinannesi_ Busefee bende doktora sordum içeri temiz değil diyorlar dedim hangi ilacın içeri temiz ki dedi ben bile çocuklarıma sağlık ocağının verdiği kullandım demişti🤷♀️
berkinannesi_ Busefee tabi çocuklar için herşey yaparız dediğim gibi sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum gayette memnunum içeri çok kötü olsa oraya niye katıp da yenidoğan bebeklere önerilsin ki🌸