-Zehrak- Kızlar 2 aylık verem aşımızı olamadık ülke genelinde verem aşısı yok dediler ne zaman gelir belli de değilmiş 😔 olamayan var mı yada böyle bi durumla daha önce karşılaşan ???
Znursahinan -Zehrak- ben 2 aylıkken vurdurdum aşısını evet ülke genelinde dağıtılıyor benim kızımın zamanında da 2. Ayın sonuna doğru gelmişti zaten ilk sıraya alıyorlar sıkıntı yapma güzelim en olmadı özel de yapılıyor mu sor orda yaptır maddi durumun imkanın varsa
shiningmother34 -Zehrak- bizde olmadık ayrıca olma tarihinin geçmesine iki gün kaldı napıcam bilmiyorum
angelka -Zehrak- özel hastaneler haricinde özel klinigi olan doktorlari da arayabilirsiniz. Onlar da yapiyorlar asilari. cogu insan saglik ocaginda yaptirmayi tercih ettigi icin de özel doktorlarin elinde fazlasiyla asi kaliyor
-Zehrak- Znursahinan Sordum canım ama aşı yok dediler beklicez bakalım inşallah gelir 3. Ayımıza girmeden. Hemşire eğer ayını tamamlarsa yapamam dedi beni tedirgin ediyor
shiningmother34 Znursahinan sordum 5 tane özel hastaneye parasıyla bile razıyım aşıya ama onlarda yok dediler