Mlnozdmr Bebegım doğduğunda sarılık oldu bugun 40 günlük yıne sarı gibi geldi yüzü dokundugumda yüzüne iz cıkıyo normal mı yıne sarılık olabılırmı
Cik Mlnozdmr uzayan sarılık diye bişey var olabilir diye biliyorum emziriyorsan arada mamada verebilirsin zehir değil sonuçta banada ebeler emzir emzir mama verme dedikleri için sarılık oldu bebeğim açlığına ağlıyormuş garibim bilemedim inat ettm emziricem diye arada sırada vermekten zarar gelmez
Teemo07 Mlnozdmr uzamış sarılık olabilir. Bizim 3 aylıkken bitti. 2.5 da götürdüm hala sarılıgı var dedi. 3 te tekrar gittik tamamen bitmiş dedi.
miroos Mlnozdmr Merhaba bizdede uzamis sarilik oldu mesela kilo alimi iyi fakat yinede sarilik var uc aylik olduğunda kendiliginden gecmisti onemli olan onun kanda cikan degeri mutlaka doktorunuza danisin birde kilo alimi iyiyse mama vermenize gerek yok cunku beslemeyle alakali birşey degil uzamis sarilik banada cok mama ver sutun yetmiyor ondan sari diyen oldu ama yalan onlar eger kilo alimi iyiyse
Busefee Mlnozdmr anne sütü sarılığı olabilir. Bizim 3 ay sürdü. Değeri çok yüksek olmuyor ama yüzü gözü sarıydı 3 ay. 40 günlükken hala geçmeyince biz bütün tahlilleri yaptırdık her şeye baktı doktorumuz bi problem çıkmayınca anne sütü sarılığı dedi. Anne sütündeki bi maddenin fazlalığından kaynaklanıyormuş bi kaç ay sürüyor. Ama mutlaka doktorunuza gösterin bence
Mlnozdmr Peki şuan napmam gerekıyo gecmesi ıcın ya yarından sonra komtrolu var zaten doktorda fark eder
Ednrgndz 5 günlüktür 16 idi degeri, sadece emzirdim ama düzenli emzirdim saat başı emzirdim hiç geciktirmedim, 57 günlükken kandan baktılar 5 e düşmüştü. Bu daha düşer getirme dedi doktor sonra