Ezoooooo Selam kızlaar emziriyorum bebegım 5 aylık canım sureklı ama sureklı tahın cekıyo helva ya da kendısı sabah akşam yemek istiyorum sadece bu ama aranızfa boyle olan var mı ya hamıleyken bu kadar yemedım yaa valla 47383837 kilo olucam
gezentianne Ezoooooo Hamilelikte 9 kg aldm hemen verdim.Emzirirken 2 sene içinde 12 kg aldm :( Ben de cok yiyordm
Ezoooooo yaseminsahin14 kesınlklee 2 oğun yoyen ben sımdı oğün sayamıyorum ve hepsı de karbonhıdrat agırlıklı:(
Aslanbebek38 Dolores malesef diyette yapamıyoruz. Ama doğumda bu kadar kilo almadık galiba😀 napalım ya yazın veririz. Hayatımda hiç bu kadar doyamadığımı hatırlamıyorum sürekli açım
Ezoooooo Aslanbebek38 Aslanbebek38 aynı brn aynııı hayatta 9dan sonra bısry yemezdim şimdi bana mısın demıyor sureklı yıyorum
Mbrre Ezoooooo vitaminlerinize bıktırdınız mi emzirirken çok canın tatlı istemesi vitamin mineral eksikliğinden kaynaklanabiliyormus malum bebisler bizden fazlasıyla aldı gebelikte :)
Ecemoz1 Ezoooooo ben de hamileyken ne akşam 10-11 gibi ne de gece 3-4 gibi atıştırdığımı asla bilmem. Kilo da almıyorum ama durduramıyorum kendimi bazen. Deli gibi acıkmışım sanki 🤣