Sedarelll Kızlar nasıl gidiyor süreciniz benim ilk bebeğim 11günlüğüz uykusuzlukla mücadele ediyorum nasıl dayanıyorsunuz ne aralıklarla emziriyosunuz
KayraVeAnnesi_06 Sedarelll 2 saatte bir emziriyorum , birde mama veriyorum . Valla bende zor dayanıyorum hergün uykusuzluktan başım ağrıyor . Yemeğimi zor yiyorum gece uyursa gündüz , gündüz uyursa gece uyumuyor inşallah zamanla düzene gireriz
Seda23Yusuf Sedarelll benim ikinci bebeğim 18 günlük olduk 2saatte bir emziriyorum uyku konusunda tecrübeliyim ilkten 😂
Zeyzey93 Sedarelll benimde kızım 40 günlük zorlanıyorum uykusuzlukta. Gece 3-4 saatte bir uyanıp emiyor. Eşimin yardımı olmasa çok daha zor geçer günlerim
Umutaras13 Sedarelll 2 saatte bir emzirin uykusuzluğa alışıyorsunuz güvendiğiniz birine bırakın o 2 saat içinde uyuyun dinlenin
KayraVeAnnesi_06 Sedarelll 1 aylık bebeğim . Evet hastane kilomuzun altına düşmüştük . Yenidoğan doktorumuz sağdığında 90 cc altındaysa yetersiz mama başlaman gerek dedi benim 60-70 cc geldi Şimdi mama ve anne sütü devam ediyoruz çok şükür kilo alımı güzel
Seda23Yusuf Sedarelll ilk zamanlar 5dk anca emiyodu şimdi fazla emiyo dk tutmadım valla kendi birakana kadar ellemiyorum doya doya emsin diye ama rahat 20 dk dan fazla emiyo
Asell0611 Seda23Yusuf peki ikisini birden mi veriyosunuz yoksa tekmi emiyor benim bebemde tek göğüsümu bes dakkada cekip bitiriyor. Uyudugu icin. Otekine uyandiramiyorum biraz zaman gectikten sonda uyandirip. Emzirebilyrm
Seda23Yusuf Asell0611 2ssstte bir emzir kan şekeri düşer her uyandında göğsünü değiştir bı sağ bı sol yap
Nev-beyza 47 günlük arada mama takviye ile 2-3 saat önce meme doymuyor ise Mama uykusuz kalmaktan süt az geliyor