Mervecetin-20 10 aylık oğlum var dün 39 derece yüksek ateş ile acile gittik viral enfeksiyon denildi ve şuanda balgamlı öksürüğü var nasıl çözebilirim o kadar çok öksürüyor ki o öyle olunca içim parçalanıyor
Kerem_k1 Mervecetin-20 öksürüğü için sırtına ılık bal süre bilirsin yatırırken, uyuduğu yerin yakınına da bir kaseye soğanı dörde bölüp üstüne sıcak su dökersin ki mikrobu alsın. Baş ucına koyarsın, geçmiş olsun bu arada inşallah hemen iyileşir
ymn2019 Mervecetin-20 bir elma ufak br parça ayva ile kaynatn uzerne ıhlamur demleyn 10 dk kadar zaten elmadan dolayı tatlı oluyor bu şekilde verebilrsnz sabah akşam. Nebülzatör almstm ben öksürük sorunu hep oldugu jcin doktorun yazdgi ilaçla serum fizyoljik karisitip akşamları veriyrm. Eger devam ederse doktora sorarsnz kullanbilrmyz diye
Kartopu06 Mervecetin-20 oncelikle cok cok gecmisler olsun aktardan gunluk sakizi alin kullaniminida aktara sorun benim yavrumda oyleydi neler denedik ama hicbirsey bu gunluk sakizi kadar etkili olmadi denemenizi tavsiye ederim Rabbim sifalar versin kuzunuza
Kbrailbay Mervecetin-20 bizim de bu şekilde 3 gündür artık ne gece ne gündüz uyumuyor aglıyor sürekli hiçbirşey yemiyor soğan suyu verdim zeytinyagı pekmezle tereysgı erittim ama fayda etmiyor
Kartopu06 Mervecetin-20 gunluk sakizi sakiz gibi sakiza benziyor siz aktara soyleyin yardimci olur hem kullanilmasi hem faydasini inanin bana dua edeceksiniz kendi cocuguma kardesimin cocuguna cevremdekilere faydali
Mervecetin-20 Kbrailbay acil de ilaç verdiler Viral enfeksiyon denildi o ilaç sayesinde sun ilk defa derince uyuyabildi
defnelinamm Mervecetin-20 ayağının altına zeytinyağı ile ezilmiş sarımsağı karıştırıp yağlı kısmı sürüp çorap giydirin diyorlar balgamı atıyormuş. Denemedim henüz
Mommy16 Mervecetin-20 zeytinyağını çok hafif ısıtıp göğsüne ve sırtına sürdüm sonra gazete koymuştum gazete hem sıcak tutuyor hem fazla yağı çekiyor yapıştı ve poşet gibi rahatsızlık vermedi ama ateşi var diyorsunuz o yapılır mı bilmiyorum
Kbrailbay Mervecetin-20 biz de sün götürdük acilde antibiyotik verdi dr. 2 gün bugun inşallah atlatıcaz ilacın ismi ne acaba aynı ilaç mı
afrAybars Mervecetin-20 domuz gribiymiş bu canım bizimde aynı 39a kadar ateş öksürük burun akıntısı hepsi vardı 3 yere gittik hepsi size denileni söyledi ama geçmedi en son acıbademe gittik tahliller yapıldı domuz gribi denildi şu an çok yaygınmış 🙄 ona göre tedavi başlandı işte Allah yardımcımız olsun
Bursa97 Mervecetin-20 suan çok kötü bir salgın var canım benim oğlumda aynı önce ateşi çıktı sonra ishal kusma oldu hafif atlattı onu şükür derken boğaz enfekisyonu oldu şimdi genizleri dolu öksürük var yatınca öksürüyor uyanıkken de tek tük geçen hafat persembeden beri gece gubduz uyku kalmadı ne bende ne oğlumda çok yoruldum ama tamamen geçmişte sayılmaz yapmadığınız şey kalmadk doğal olarak ama gecmiyor nasıl bir hadtaliksa
Mervecetin-20 Bursa97 bütün yavrular öyle hastaneler dolu hasta çocuklarla Rabbım yardımcımız olsun daha beter hastalıklarla sınamasın inşallah