Nrkzy Selam anneler malum yeni yıl geldi yeni kararlar alınsın benim hep hayalimde bir blog açma fikri var açtım da ancak devamını getiremedim 2 Yıllık bir boş sayfam var sizce ondan mı devam etmeliyim yoksa kapatıp yeni bir sayfa mı açmalıyım
CizerBirAnne Nrkzy instagram algoritması açısından kesinlikle yeni sayfa. Ama tavsiyem biraz paylaşım biriktirip öyle paylaşım yapmaya başlayın, yani önceden planlama yapın hep elinizde paylaşacak bi şeyleriniz olsun. Yoksa yeri geliyor paylaşacak bi şey bulunamıyor ve yine aynı devamı gelmeme durumuna düşebilirsiniz. Benim mesela hala yazdan kalma paylaşacak şeylerim var 😃
Nrkzy tatlibiranneo benim içimden de öyle geçti 2 sene önce açmıştım ancak ilerleyememiştim teşekkür ederim fikir verdiğini için şimdi yeni bir isim bulmam lazım 🙏🥰
Nrkzy CizerBirAnne sayfamı 2 sene önce açtım biraz paylaşım yaptım öyle kaldı 100 takipçim var bu algoritma durumu kafamı karıştırdı ve bu sayfamı silip yeniden başlamam gerektiğini düşündüm teşekkür ederim yol göstermeniz benim için çok iyi oldu 🙏🥰
CizerBirAnne Nrkzy rica ederim 😊 aslında temelde aktiflik istiyor instagram, insanları uygulamada tutabilmemizi istiyor. Aktif oldukça, etkileşim arttıkça daha fazla kişiye gösteriyor paylaşımları. Sayfanızı açınca bana yazın isterseniz, takibe alırım sizi 😊
CizerBirAnne Nrkzy ben çocuk kitabı çizeriyim, çizimlerimi paylaşıyorum çocuk kitabı önerileri paylaşıyorum arada kişisel paylaşım yapıyorum.