Caglarass Aylinyuksel_57 Emzirilebiliyor tabi ki düşük tehlikesi vs yoksa. Şimdilik kesmeyin doktorunuzla görüşün mutlaka. Ben 4 aylık hamileyken bıraktirmistim kendi isteğimle
tatlibiranneo Aylinyuksel_57 canım bunu doktoruna sorsan çok iyi olur kimi emzir diyor kimi emzirilmez diyor en iyi doktor bilir
Perilice20 Aylinyuksel_57 hastalanmayan çocuk sayfası var Instagram da, ordaki kadin hamileyken hep emzirmis, doğum sonrası da emzirmis iki bebegini de. Yapabilirsiniz yine de doktorunuza danışın. Zaten 16 aylık çok fazla emmez diye düşünüyorum
Ahmthn Aylinyuksel_57 emzirebilirsin tabiki de sütün tadı değişir filan diyolar ama araştırmalara göre öyle bişey olmuyormuş hatta bebeğin doğduktan sonra da ikisini de emzirebilirsin buna da tandem deniyo güzel bi duygu olsa gerek 😊
06Glz44 Aylinyuksel_57 ben 4 aylık bebeğim varken hamile kaldım ve her doktor bana emzireblrisnd edi karnmdaki 28 haftaya geldi öyle bıraktım çünkü artık karnmdakinide beslemek istedim doktorlae seni yönlendiryor hamileyken bi zmandan sonra sütün degeride düşüyor ama bi süre emzirblirsn dayanablrsen hep emzirmdedi bana her gttşm doktor ama halsiz düşüyordum iyi beslenmende gerekiyor özelde devlette bende hiç bir skıntı görmedi karnnzdaki bebegşniz ilerleyiine göredeyönlendiryolar canm
Busranur34 Emzirebilirsin canım ama hamilelik sürecinlede alakalı vitamin değerlerin çocuğun gelişimi vs doktor kontrolünde ilerleyebilirsin