Umutaras13 Yamaninannesiiiiii banada dediler hastaneden geldiğim gün gece 2 de girdim birşey olmadı besmele ile korkuyorsan da yanında biri olabilir
irva Yamaninannesiiiiii Bana neler neler dediler.Duş alma konusu akşam bebek yıkanmaz.Akşam ezanı okunmadan bebeğin çamaşırlarını balkondan almalısın vs vs.Anaaaaaam bi salın beni demiştim.😅😂😂
Keremikoo Yamaninannesiiiiii besmele destur cek gir bacim. Valla terden insan kokuyor bosver sen bi su dökün çık. 40 li kadin disari cikmaz diyorlar cocugu 5 7 10 gunluklen kontrole goturuyoruz kendimiz muayeneye gidiyoruz. Sen duani et gir birsey olmaz Allahin izniyle vesvese verme kendine.
Kuzularinanasi Yamaninannesiiiiii birakin şu hurafeleri.dogum yaptim.eve geldim ilk isim dusa girmek oldu.ve hergun dus aldim.ferahladim miss.
Yigitefeannesi Yamaninannesiiiiii ülkemizdeki cahiller ordusunun yeni doğum yapmış anneyi korkutmaktan zevk aldığı için uydurduğu bir yalan.. 🤷🏻♀️
Mimoza-kizim Yamaninannesiiiiii yok oyle bisey yaa geceleri terliyodum süt sagmaya kalkinca once dus alirdim gunde 7 8 kere duşa girerdim saati fark etmez 🥰🥰
Selin1234 Yamaninannesiiiiii benim annelerde oyledemjsto akşam ezanından sonra hiç girmedim taki yari kırdım çıkana kadar
Betul-08 Yamaninannesiiiiii bıktım şu kafalardan artık 😂 ne oluyormuş o saatte düşü girince temmuzun ortasında doğum yaptım gün içinde bebeğimden fırsat buldukça 2-3 defa duşa girdim gece gündüz farketmeden
Toprak-hira59 Yamaninannesiiiiii bizdede ezandan sonra girilmez derler ama mecbur esim isten gelince giriyordum gece kizimida banyoda yanimda bekletiyordum korkuttuklari icin😀 ama birsey olmadi
Arzu7439 Yamaninannesiiiiii ya ne alakası varmış acaba. Ben birde sıcakta doğum yaptım. Çocuktan ne zaman fırsat bulsam o zaman attım kendimi banyoya. Zaten fırsat olmuyoki gece gündüz ne fark eder. Hem sıcak duş alınca güzel sütü geliyo insanın :)