GizemCengiz Meehaba arkadaslar bebegim 8 aylik 4 gun once nezle oldu bir anda asiri derecede hapsirmaya basladi burun akintisi da bir hayli vardi. İlk iki gun bu sekilde giderken ates huysuzluk vs olmadi tam burun akintisi gecti diye dusunurken gecmedigini fark ettim onceden akiyordu artik akmiyor cocugu da rahatsiz ediyor. Bol bol emzirmeye calisiyorum doktora goturmedim ama iletisimdeyim ates ve hirilti olursa gel dedi. Size danismak istedigim sey su burun akintisi icin serum fizyolojik ve aspirator disinda onerebileceginiz herhangi bir yontem var mi?
Mrym_53 GizemCengiz ıhlamurun çiçeği ve ayağının altına limon sürün çorap giydirin yıkamadan bize iyi gelmişti
[silindi] GizemCengiz bende sabahtan bu yana soguk algınlıgına yakalandım ve bebegımde de suan ıtıbarı ıle basladı offff😌
otose_san GizemCengiz burnundaki birikintileri daha kolay çıkarsın diye zeytinyağı sürüyordum ben burnuna ya da emerken anne sütü damlatıyordum, anneanne tavsiyesi 😁
mybabyboy Oğlumda aynı şekilde nezle şu an hırıltı ve öksürük yok sadece burun akıntısı biz doktora gittik iki tane şurup verdi ve burnunu kesinlikle temizleyin aspiratörle dedi :( çok zor oluyor ama mecbur yapıyoruz başka bir şey önermedi
Bebegimveben Gün içerisinde baktın burnu tıkanıo akıntısı var serum fizyolojik ver 8 kere ver bişey olmaz. Birde yatarken burunları tıkalı oluyor. Uykudan uyanıyolar uykusu okduğu halde yatışa geçemiyolar. Bunun içinde en en en etkili yöntem soğanı kabuklarını soy. İkiye böl yatağının baş uçlarına koy aşırı derecede etki ediyor ve sabaha kadar derinlemesine uyuyolar. Odası malesef soğan kokuyor ama hiç umursama en etkili çözüm. Geçen hafta bebeğim nezle oldu burnundan uyuyamıyodur yavrum. Onu uyguladım maşallah çok iyi uyudu. Bu arada 7 aylığız. Aklında bulunsun. Doğal yöntem.
GizemCengiz Bebegimveben biz de 8 ayligiz ama benimle uyuyor ben bas ucumuza sogan koyayim bari bu gece 🤷 cok tesekkur ederimm
GizemCengiz elmaliturta tamam o zaman ben de vereyim. Ya bebek olmasa ben neler neler yaparim kestane ballari tereyaginda pekmezler ama bebek olunca eli kolu baglaniyor insanin..
GizemCengiz Arkadaslar hepinize tesekkurler ama bir tek cold mix ise yaradi. Bebegimin burnu acildi. Tavsiye ederim..