Dolores Alparslanmoms_ merhabalar. İlk gün çok zor olmuştu bizde. Yine de telaş olmayın. 2-3 güne toparlıyor bebekler. Lokal mi olacak
ASL_93 Alparslanmoms_ kaç aylık yada kaç yaşında? Biz 3 aylıkken yaptırdık ilk gecesi biraz zor gecti tabi sonrası güzel iyileşti. Suda oturtmayı doktorunuza danışın genelde öneriliyor
Ruummmi Alparslanmoms_ bir numara büyük bez almanız doktorunuz dediği herşeye harfiyen uymanız ilk gün hatta ilk çişini yaparken zorlanacak ağlayacak o zaman dirayetli olun ama ondan sonra hiçbir şey olmayacak on gün de tamamı ile toparlandı bizim ki kremlerini sürdüm bakımına çok dikkat ettim sık Sık bezini değiştirdim havalandırdım tek kullanımlık sıcak su ve pamuk kullandım altını silerken hafif iyileşinceye de banyo yaptırdım her gün şimdi iyi çok şükür ha bir De yapışma olmaması için sünnet i iyileştikten sonra deriyi geriye doğru çekerek temizleyin şimdiden geçmiş olsun rabbim sağlıklı günler nasip etsin hep birlikte 💗
Dolores Alparslanmoms_ sizi içeri alacaklar mı? Bizi içeri almadılar. Oğlum çok korkmuş ve çok ağlamıştı. Üstünden 7 ay geçti hala sedyeye uzatınca ağlıyor travma oldu resmen.
Alparslanmoms_ Dolores heyecandan sormayı unuttum sütünü sağ biberona koy dedi ağlayınca veririz dedi yarın 40 günlük olacak çok küçük alırlar mı bilmiyorum. Size de geçmiş olsun
Fatma_nurrr Iki buçuk aylıkken yaptırdık, ilk gün 4 saat arayla calpol kullandik biz doktorunuza danışarak kullanmanızı öneririm. Onun harici bi sıkıntı yasamadik çok şükür. Kantaron yağı ve papatya suyu kullandık ekstra
Alparslanmoms_ Fatma_nurrr doktorumuz süreci orada anlatacakmış bebeğiniz çok ağladı mı ne kadar sürdü bir de ateş oluyor mu
Dolores Alparslanmoms_ özel sünnet polikliniği ise alıyorlar. Yok hastane ameliyathane ise almıyorlar. Sütünüzü istemişlerse muhtemelen almayacaklar. Bir de 40 günlük çok küçükmüş kolay olur. Benim oğlum 6,5 aylıktı çok farkındaydı o sebeple zor oldu. Çok teşekkürler. Size de geçmiş olsun. İlerde iyiki yaptırdık diyeceksiniz ☺️
Poyrazzz34 Dolores lokal mi oldu bende düşünüyorum ama lokalda Tranva olabiliyor Muş şuan 4.5 aylığiz nezaman yaptirmaliyim
Fatma_nurrr Alparslanmoms_ şükür ateşimiz olmadi ilk gun biraz huysuzlandi ama gecesinde rahatti elhamdülillah
Dolores Poyrazzz34 evet lokal oldu. Travma olarak da sedye korkusu oldu maalesef.. ne kadar erken o kadar iyi bence
Surgun-51 Benim oğlumda salı günü oldu 3 ay 5 günlük. Başta tedirgindim ama iyikide şimdi yaptırmışım diyorum. (Bizimki hastalıktan dolayı oldu ama) Yani aklı erince eminim zor olacaktı. Elini atacaktı sağa sola dönmeye çalışacaktı falan. Böyle ilaçlarını verdim pansumanı yaptım bide karton bardak koydum ohh mis 😇