Birbeyzos Sevgili anneler bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız kabul etmiyor benimki asla ağzına verdiğimde kusuyor gibi yapıyor 🤦🏻♀️ 27 günlüğüz alıştırmak istiyorum yoksa sürekli memede kalmak uyumak istiyor
Irmakmelegim Birbeyzos valla kızım emziigi tuttuğunda 5 aylikti öyle diyim size şuan 17 aylık tek tuttuğu emzik ise philips avent ultra air night memede kalmak istemesi nrml şuan dünyaya adaptasyon sürecinde ilk 3 ay memeden ayrılmak kopmak istemiyorlar gmlde size kokusuna sevginizi istiyor
pasaklisinkukuli Birbeyzos philips avent ultra air denedin mi agzına koyup emziğin arkasından tık tık tık hafif hafif vurup titret
LaMamaDellaCicala Birbeyzos parmak emzikler var biraz onu deneyin bize hastahaneden verdiler ilk onla alisti sonra Philips avent gece kullanıyorum simdi
Birbeyzos pasaklisinkukuli emziğimiz avent dediğiniz gibi yapıyorum anlık alıyor gibi yapıyor hemen geri çıkarıyor kusuyo gibi yapıyo yüzü kıpkırmızı oluyo 😬
pasaklisinkukuli Birbeyzos benimki de bazen öyle yapıyo gaz damlası veriyorsanız sab simpleks onun tadını cok seviyolar sizinki de seviyorsa emziğe damlatıp emziği verin o zaman tutabilir