Merveeofs 4 ay 18 günlük kızın var sürekli kucakta, ayakta durmak istiyor aşırı hareketlendi çok kol yoruyor. Hep de kucakta tutamam ama başı yer gördüğü an çığlık çığlığa… Sizde durumlar nasıl napıyosunuz var mı böyle kucak isteği
en_sevdiklerim2 Merveeofs 4 ay 7 günlüğüz aynı durumdayız. Hiçbirinde durmuyor kucak istiyor ve ayakta durmak istiyorum 🤦🏻♀️bazen emmeye bile oturarak tutmuyor ağlıyor .ayakta emmeye başlıyor
Deletedmom_62 Merveeofs kızlar bebeğim 4 ay 9 günlük sabah 5 te bir başlıyor akşama kadar çığlık atıyor bu normal mi tamam ses denemesi yapıyor ama sanki bu kadar fazla olmamalıydı gibi geliyor bana. Sizin de bebekleriniz öyle mi en_sevdiklerim2 Melisaykck
Deletedmom_39 Merveeofs anasayfada yazıyorya canım 4.ay atağı en uzun ve zor olanmış 🤭🤭 Allah hepimize kolaylık versin 🤲🏻
Melagle en_sevdiklerim2 memeyi de zor almaya başladı emmek istemiyor ya da nazlı nazlı emiyor sizin de öyle mi
Melisaykck Bizimki 5 aylık şuan daha beter haldeyiz. Sürekli bişiler keşfetmek istiyor. Otursa oturamıyor yatsa istemiyor. Kucakta da pek durmuyor artık. İnanın ne yapacağımı şaşırdım.
en_sevdiklerim2 Deletedmom_62 valla bağırıyor ama sürekli değil bnmki bi ağlıyor almayınca kendisini parçalıyor resmen sanki bişey olmuş gibi artık öksürük turuyor bağırarak ağlamaktan 🤦🏻♀️
Melisaykck Deletedmom_62 Valla bizimki ses denemesi gibi değil. Sanki biyerini kesiyorsun gibi ağlıyor özellikle akşamları başlıyor sabah kadar bütün bina ayağa kalkıyor resmen. Gündüzleri de bi huy edinmiş istemediği bi durumda sürekli ııı ııı dşye ses çıkartıyo ıkınır gibi
Merveeofs Deletedmom_62 benimki de 2-3 gündür öyle oldu ya..normalde uyandığında 1 saat falan çok uysaldır kendi kendine de oynar sonra yavaş yavaş mızmızlanmaya başlar 1.5 saatte huzursuzlanır uyku istemeye başlar falan. Ama şu birkaç gündür uyanıyor ve 10-15 dknsonra sebepsiz çığlıklar bir de tam boğazdan nasıl çıkarıyor anlamıyorum taa yatana kadar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom_62 Melisaykck benimki ağlama degil bildiginiz çığlık atıyor endişelenmeli miyim acaba interntyen baktım 3_5 ay arasında bebekler ses denemesi için çığlık atarmış 5.aydan sonra ise koltuklarında ya da strese girdiklerinde atarmis
Deletedmom_62 Merveeofs aynisi valla sabah 5 te bir başlıyor yatana kadar . Binanın horozu diyorum ben kızıma 😀
Ecemoz1 4 ay 25 günlüğüz. Çığlıklar devam kulak kesiyor. Güldüğünde de çığlık atıyor sinirlenince de . Boğazı yırtılıyor sanki benim canım yanıyor
tugcaduman Benim bebeğim 5 ay 8 günlük şuan 4. Ayda o belirtiler vardı şimdi çığlık azaldı ama asla sırt üstü yatmıyor yüz üstü dönüyor. Ve oturarak oynamak istiyor tam oturamıyor oturma minderi aldım o yüzden onu deneyeceğim
Perianasi Bizde 4ay 1 haftalığız . 2 gecedir uykular haram oldu 😅 Ben kızımı hep oyun halısına alıştırdığım için çok kucak istemiyor ama keyfi yoksa yada uykusu çok gelince kucaktan inmek istemiyor . O zamanlarda kucağıma alıp pencereden dışarıya baktırıyorum
Merveeofs Perianasi oyun halısı da uğraştırıyor biraz aynen ama yine kürkçü dükkanı misali kucakta bitiveriyor 😃