Denizoglan Kızlar oğlum tam bir yaşında akşamdan beri ateşi düşmüyor bugün domuz gribi teşhisi kondu geçiren var mı nasıl atlattınız
Nehirimasli Denizoglan bizim doğmuş gribimiydi bilmiyorum ama 3 gün stes sürdü ne calpol ne dolven düşünemedi ateşini en son çare fitil taktım ondan sonra durdu ateşi mafolduk resmen ya
Ayssss1 Denizoglan bende simdi post actim 18 aylik kizim 1 hafta once teshis konuldu ve o kadar inatci bir grip ki 1 gun atesi olmasa iyi diyorsun 2. gun atesleniyor ins sizin oyle uzun surmez hala devam ediyor bizim ara ara ates bugun oksuruk ve burun akintiisi basladi gezmis olsun
Cocolingo Denizoglan dolven calpol dönüşümlü verdim sabah akşam duş aldırdım , şimdiye kadarki en kötü deneyimimizdi öksürük balgam, balgama bağlı kusma ateş halsizlik hepsini yaşadık 1 hafta kadar sürdü şuan 12. gün hafif öksürük hala devam ediyor
Ayssss1 Cocolingo peki istah probleminiz oldu mi olduysa da duzeldi mi benim kizimda 1 hafta once teshis konuldu 1 haftadir yediklerini toplasak 1 tabak etmez ac geziyor mama falanda icmiyor
Alminazli Benim kızım da 1 buçuk yaşındayken olmuştu serumla anca kendine geldi çok inatçı düşmeyen bı atesti 1 hafta acillerde süründük damar yolu bulamadılar çocukta serum vercek en son ateşi 40 a geldi özele götürduk devlet normal bı viral enfeksiyon dedi 2 farklı devlet hastanesi de özelde çocukla hem ilgilendiler hem bize insan gibi davrandılar hemde çocuğumu delik deşik etmeden tekte damar yolu açtılar 5 saat süren bı serum taktılar çocuk yemiyodu içmiyordu da topladı hemen bide antibiyotik vermişti
Cocolingo Ayssss1 oldu yemedi ben zorla yedirdim zaten genel olarakta iştahlı bi bebek değil bizi geniz akıntısı mahfetti, hatta balgam kusarken yediğini kustuğuda oldu, aferin prospanla başlayıp enfeksiyon ciğere inince antibiyotik ekledik o şekilde bikaç günde azaldı şikayetler, yemesi o kadar önemli değil siz bol sıvı verin
balkizimmmm Bize de test yapıldı, domuz gribi çıktı, ateşi inatçı ateşlerden, antibiyotik kullandık aynı an da rsv de pozitif idi, bana da bulaştı, çok zor geçti gerçi halâ devam ediyoruz ilaçlara
atlasmomy_ Bizimde bugün tam 1 hafta oldu ateş düştü ama öksürük ve burun akıntısı devam ediyor çok zor bir hastalık bu rabbim şifa versin çocuklarımıza