Imau Eli02 2 aylık olduk yüzünde hala hafif sarılık var. En son baştan atarmış çünkü Daha başındasın sürekli sürekli emzirmeye çalış Tek çare emzirmek
minikoglummmmm Eli02 şekerli su verdim günde iki çay kaşığı 8 günde geçti tabiki sizede verin demiyorum benim tercihim öyleydi
Hayaletbirisi Eli02 merhaba güzel anne bizimde sarılığımız 45 gün sürmüştü malesef bol bol emzirmek dışında ektra bişey yapılamıyor ilk bir ay gece dahil saat başı alarm kurmuştum sık sık emzirmiştim sizinde yapıcağınız tek şey bol bol emzirmek
Damladuru01 Benim b begimin 2 ay sürdü geçmesi uyaniksa besleniyorsa sorun olmaz önemli olan beslenmek beslenemezse yükseliyor
Buket_60 Eli02 canım benimde 12 günlük bebeğim 25 e çıkmıştı 2 gece küvezde kaldı şuan 13 elimden geldiğince emziriyorum salı günü kontrole gidicez bakalım. Allahım bebelerimize şifa versin
Sedarelll Benimde 3günlük kontrolünde 12 çıkmıştı iki gün sonra biraz daha fazlalaştı sürekli emzir bi kaç güne geçer şuan 11günlüğüz 9a düşmüş
Mamaftma 3 aylık oldu yeni geçiyor dert etmedim ben anne sütü sarılığı çok normal :) emmiyorsa çişli bez sayısı 5e ulasmıuorsa o sorun
Bebekom22 Eli02 bizim 2 buçuk ay sürdü yavrum ilk 10 gün önemli dedi doktorumuz sonra anne sütü sarılığı denildi