Yesim95 canım aynı sorun bende de var. Bir buçuk yıldır evliyim ve bu evdeyim. Dışarda balkonda çamaşır ipim yok çamaşırlık var. Bir sene boyunca çamaşır odan vardı orada kuruyordum çamaşırları ama cami açıp ara ara havalandiriyordum. Bide dışarısı soğuk olunca da sermek istemedim evler çok yakın burda çekiniyordum. Sonra bı sene geçti evin bazı yerleri hep küf. Bir koliyi bir çektim Allah’ım duvar komple yemyeşil gözlerime inanamadim sonra Pimapen kapı yanları hatta camın alt mermerine kadar. Dedim ki camasirdan heralde sonra diğer yerlere baktım banyo tavanı olduğu gibi küf olmaya başladı boyum yetmiyor sandalyeyle bile. Eşim siliyor banyoyu. Sonra yatak odasında biraz var. Yani camasirdan değil diğer odalarda da vardı. Çamaşırı 3 aydır balkona seriyorum asla içeri sermedim hiç bir değişiklik olmadım. Şuan küf, su buhar ne ararsan var bebeğim hasta olucak diye korkuyorum. Sürekli temizliyorum. Allah’tan yattigimiz odada çok hafif oluyor. Evin yapisiyla alakalı. Ben bı türlü geciremezdim. Ev buz gibi de olsa havalansa da yine aynı.