busrader90 Bebeğimi çarşamba günü kontrole götürdüğümüzde benek benek kırmızılıklar vardı doktor isilik demişti. Dün çarşıya çıktık astronot montla ama sıcak geldi terledi bebeğim. Dışarıda olduğumuz için de değiştirip müdahale edemedim soğukta. Eve geldiğimizde duş aldırdık falan ama vucudu baya kötü olmuş. İsilik olduğunı düşünüyorum ama tecrübeli annelet bakabilir mi? Başka bir döküntü değildir inşallah. Kol ve bacaklarında yok ateş vs yok.  
Sevcan1 busrader90 bizde de aynı şekilde vardı uyuz tanisi konuldu şu ara bütün çocuklarda var çok dikat edilmeli
Aysegulkbs Bu bebeginizdekiler egzama ya benziyor isilikten çok bence ihmal etmeyin Bi alerji doktoruna götürün
momylerce Bu isilik değil bence, bebeği alerjik olan ve sürekli bunu yaşayan biri olarak söylüyorum bu bence alerji bacım
busrader90 Çok üzgünüm gerçekten. Havuç patates kabak ve kerevi verdim şimdiye kadar sadece yeni ek gıdaya geçtik
momylerce busrader90 bir yerinde çıktı isilik sanıp üstünde durmadım cildiyeye götürdüm her yerine yayıldı. Meğerse alerjiymiş 1 buçuk ay cildiye - çocuk doktoru arasında mekik dokuduk