Nargiza97 Beren1621 6 aylıktan önce önermiyorlar diye kayınvalidem başımı yemişti koymadım bende şimdi 8 aylık tıkır tıkır yürüyor
Glrmila 5 ay 20 günlük falandi kullanmaya basladim ama kisa kisa acil durumlarda gunde 10 dk kd keyfi olarak hiç kullanmadim. 7 aylikken kizim emeklemeye basladi 8 aylik ken tay tay duruyordu. Bebeginiz kendini dik tutamiyorsa koymayin cok erken
Nurcan_3480 Benim bebeğim altı aylık on altı günlük iki gündür koymaya başladım yedi aylık olmasını bekliyordum o zaman koyucaktım baktım olmuyor hiç durmuyor ondan sonra koymaya başladım
Ygzpri Nargiza97 yürümesinin yürüteçle alakası varmı yürümeyi destekliyor mu acaba ben elinden tutuğ yürüyorum emeklemedi ne zaman yürür bilemiyorum 8 aylıkken desteksiz yürüyordı değilmi
Tosbik_13 5 aylıkken koydum çünkü hiç durmuyodu aktif değil yemek yerken felan zaten uzun sure durmuyo ilk koyduğumda hareket etiremiyodu şuan etiriyo 5 ay 20 günlük
Nargiza97 Beren1621 Ygzpri Yalnış ifade etmişim, yüreteçle yürüyor dedim tıkır tıkır😄 kendisini elinden tutunca yürüyor destekle, kendisi yürümüyor, daha ayak üstünde 1 saniye durabiliyor düşüyor sonra 7 ay 23 günlük kızım.
Nargiza97 Ygzpri bazı çocuklar emeklemeden de yürürmüş kızım şu an arkaya doğru emekliyor öne değilde😄 emeklemesede olur benim için yürüp kalkıp oturup bilse tamamdır👍
Beren1621 Balkelebegi kazalara bir şey diyemem olabilir ama ben ilk bebeğimde de kullandım çok şükür sorun yok, hem çoktan kullaniliyo bu yürüteç 😊