yavrumbenim Kızlar acil yardım dik şarjlı süpürge alacağım bütçem bosch ultimate 7 ye yetiyor ve aynı zamanda philipse ama kendimi zorlayıp dyson mu almalıyım çok mu fark var kullanıp gören duyan var mı acil yardım lütfen 🤗🤗🤗🤗
gozgozanne yavrumbenim bocsh kullanıyorum bebeğim var elim ayağım oldu resmen bebek kucagindayken bile yapabiliyorum çekim gücü harika 3+1 geniş bir de evim var aldığmdan beri hiç diger süpürgemi açmadım tavsiye ederim
Balkelebegi yavrumbenim bosch unlimited 6 kullanıyordum gayet yetiyordu dyson v12 aldıktan sonra ben ev süpürmüyormuşum dedim😂
DefneBuket yavrumbenim merhabalar kesinlikle dyson almalısınız🫠 emin olun onu kullandıktan sonra hep iyi ki dersiniz😍🤭
yavrumbenim gozgozanne merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim 🥰 ne zamandır kullanıyorsunuz hangi seri
gozgozanne yavrumbenim en son çıkan modelnden sanrim borusu katlanabilen ışıklı olan şarjlı süpürge canım sen de ona mı baktın
yavrumbenim REZZ diğer markalar hakkında bir bilginiz var mı bende dyson istiyorum ama arada 5-6 bin fark var 🫠
REZZ yavrumbenim pek bilgim yok philips 7043 kullananlar fena değil diyor onu duydum sadece. s5 roborock la temizledikten sonra evi dyson v12 ile süpürdü bide robottaki hazne kadar toz çıktı kum gibi .
yavrumbenim gozgozanne aynen benfe ona baktım 7 serisiydi yanlış hatırlamıyorsam çok arada kaldım fiyatlar baya yükseldi çünkü 🤔
Elevka_96 yavrumbenim bosch kullanıyorum ışıklı değil ama hiç memnun değilim hem şarj süresi az hazne küçük ve fırçası çok kıl topluyor dyson elektrikli aldım geçen ay bosh yanında resmen gırgır gibi kaldı çok memnun kaldım şarjlı olanla çekim gücü aynı deniliyor.
Elevka_96 yavrumbenim kesinlikle hakkediyor ben batarya pahalı olduğu için tekrar batarya almak ile uğraşmak istemedim elektrikli aldım inanın elim hiç boscha gitmiyor önceden hergün evi süpürürdüm şimdi 2 günde bir tertemiz kalıyor.