Balkizinannesitugce Eşime özel bir gün hazırlamayı düşünüyorum yanj ne zamandır uzun uzun zaman baş başa kalmak istiyoruz ama bir türlü bize sıra gelmiyor hicc gelmiyor hemde son 5 aydir hemherhqlde acele acele her işimiz kızımın erken uyuduğu (insallah) bir vakit böyle self servis tarzı atistirmaliklar yapmak istiyorum gecelik aldim Birtane eğer kendime gulmezsem onu giymeyi düşünüyorum etrafa sevdiğim mumlardan tutslerdenaldim sadece ne yapsam böyle göz dolduracak degisik tariflerini varmi bu günler için nebilim meyve salatası mi olur fon dumu olur ne yapsam.onj bilmiyorum alkol.almicaz şu alkolsüz sampanyalar varmis ondan damı alsam acaba bu şekilde basbasa vakit geçirenler nasıl masalar hazirliyorsunuz
cftcdln Balkizinannesitugce öncelikle çok tatlısınız nedense çok samimi geldi söylediğiniz 🫠 Şarküteri tabağı yapabilirsiniz aralara fındık ceviz koyarsınız, fondü çok iyi fikir, söylediğiniz içecekler de olabilir. Gazsız içecek tercih etmeniz daha iyi olur 💜💜
kubrakurtaksoy Balkizinannesitugce Dün ben de yaptık resmen evi havası değişti. Yemek yaptım güzel bir yemek yedik. Sonra meyve tabağı ve çerez hazırladım, mısır patlattım projeksiyondan film açtım güzel bir akşam oldu. Sizde böyle yapabilirsiniz 🤗
Balkizinannesitugce Seherkeskin_ inanirmisin 6 yıllık evliyim sayilidir ama buna ihtiyacımız var ikimizde istiyoruz oyuzden yapmak istiyorum
Balkizinannesitugce cftcdln yaa bak bu harika bir fikir ahşap sunumluklara şarküteri olabilir gazsız olması daha iyi benj hıçkırık tutar zaten hemen gazlı iceceklerden😁😁😁🤣🥰 sağol canim fikrin çok guzel geldi bana
Balkizinannesitugce kubrakurtaksoy yemek düşünüyorum öncesinde ama yemekte kızımda dahil olur oda görsün süslü masalar film olabilir ama çok akıcı olmaz belki müzik te olabilir işte napacagima bir karar verebilsem😁
gkbyza Makarna salatası havuç tarator, bardağa salatalık havuç uzun uzun dilimleyip koyulabilir, yine bardakta sunumla Galeta tarzI yiyecekler, lokmalık browniler var üstlerine kürdanla meyve saplayabilirsiniz