Ormanmeyveli Biz bunu yeni öğrendik 3 gündür falan diyet yapıyorum fakat hala bebeğimin vücudunda kızarıklar var. Bu ne zaman geçer yani diyet ne zaman etkisini gösterir?
kuzeyyildizi_ Ormanmeyveli geçmiş olsun en az 15 gün diyet yaptıktan sonra düzelmeye başlıyorlar bu 20 veya bir ayında bulabilir sabırlı olmanız lazım
bussraozturk Ormanmeyveli geçmiş olsun canım. Benim bebeğim 7 buçuk aylık bizde yeni yaptırdık test. Bizi. Süt ürünleri yumurta kuzu eti buğday Antep fıstığına çıktı alerjisi. Fikir olsun sana da diye yazdık buğday da aleeji yapabilir. Bizde yapıyor
Ormanmeyveli kuzeyyildizi_ Ay gerçekten mi ben 3 güne sonuç alırız diye düşünüyordum ama hala vücudunda kollarında kaşıntı kızarıklık var. Peki neden o kadar uzun sürüyor bilginiz var mı
kuzeyyildizi_ Ormanmeyveli yıllardır tüketiyoruz o uurnleri çünkü etkisinin vücuttan temizlenmesi zaman alıyor kaçamak olmamasinada dikkat edin yoksa bu süreç dahada uzar 3 gün çok kısa malesf 10 15 günden önce sonuç alamazsinzi
Ormanmeyveli kuzeyyildizi_ teşekkür ederim bilgi içim doktora sormayı unutmuşum 😍ya şöyle söyleyeyim neye alerjimiz olduğunu bilmiyoruz. 3 aylık bebeğim doktorumuz 6.ayında test yapalım dedi doğru sonuç almak için o yüzden ben tüm alerjik ürünleri kestim 3 gündür işte
kuzeyyildizi_ Ormanmeyveli neler tuketmiyorsunuz mesela bebeğiniz duzeldikten sonra yani diyet sonuç verdikten sonra az az deneyin deneme yanılma ile bulursunuz inşallah
Ormanmeyveli kuzeyyildizi_ inşallah bir an önce düzelir umarım çok kaşınıyor 😢Gluteni kestim süt yumurta yoğurt kestim tahin ceviz kuruyemişleri kestim.