Armgn88 Sinirlerim cok bozuk. 9 bucuk aylik oldu hala yemiyor, sevdiği hic bir sey yok. Sinir sistemim iyice bozuldu. Esim de surekli bu cocugun huyu neden boyle, cok pis huyu diyor. Bunaldim artik. Yemek masasina oturasim gelmiyor. Napicam ben🤦🏻♀️
Deletedmom_61 Armgn88 kızım 13 aylık oalcak hala yemiyor sadece emiyor tadimdan ileri gitmiyoruz ben alıştım elbet aklı yetecek ve yiyecek diye kendimi avutuyorum çok yıprandım sinirleniyorum falan daha kötü oluyor
Selin1234 Armgn88 ezerek mi verdiniz eğer puturlu yiye biliyorsa besinleri ilgisi çekecek şekilde süsleyin mesela ben kahvaltıda keepten balik , ayı, ari yapıyorum mesela pilav yapıyorum onuda seveceği gibi havuç tan göz yapıyorum mesela süslüyor şuan 11 aylık
aydangok Armgn88 meyve de mi sevmiyor acaba? Sevdiği bir tat varsa az az diğer yemekleri o şekilde tatlandırarak verebilirsiniz başta. Avokado da nötr bir tat ama kaygan yapısından dolayı genelde sevebiliyor bebekler.
Rmysaemir Blw denedinizmi acaba çok üzüldüm bazı bebekler malesef öyle 1 yaşında ama zorla yiyor diyebilirim
Armgn88 Selin1234 her turlu denedim. Ezerek, pure, eline verdim, kasik verdim yok. Eline versem yere atiyor, agzina soksam disari cikariyo, ya da kilitliyor dudaklarini. Tek yedigi sey iki uc kasik yogurt
Deletedmom_61 Armgn88 bende öyle çok oldum saldım çayıra dün makarna yediğini gördüm kalabalıkta falan yemek istiyor