Emirarzuabdullah Merhabalar Oğlum pişik oldu, ilk çocuğum ve açıkçası biraz tedirginim, krem sürüyorum fakat pek değişiklik yok krem dışında kesin bi çözüm öneriniz varmı lütfen mesajlarınızı bekliyorum
defnelinamm Emirarzuabdullah bebeğim doğdı hemen pişik yaptı bez. Direkt trosyd aldım sabah öğle akşam bi kaç gün sürdüm iyileşti. Her alt açmasına bepantol sürdüm ve hametanı da sarı olanı yazdırıp sürdüm. Şuan pişik olsa tek kurtarıcım trosyd🙏
ezoza_ Emirarzuabdullah bezi değiştirin Pamuk kullanın Sudocrem ve zeytin yağı birebir Ve yıkamak Islak mendil ve bez sebebiyle oluyor genellikle
N_yrl25 @"Emirarzuabdullah"Çocuk doktorunun tavsiyesiyle uyguladığım ve etkisini gördüğüm yöntemi paylaşayım.Islak mendil kullanmayı bırakmanız gerekiyor malesef.İçeriği ne kadar iyi de olsa hele de bebek küçükken cildi tolere edemiyor. Fısfıslı bir şişeye kaynamış soğumuş su ve bir kaç damla zeytinyağı koyun.Bebek temizleme pamukları var.Onları hazırladığınız suyla ıslatın ve bebeğinizin altını öyle temizleyin.Sonra da kreminizi sürersiniz.Ben çok memnun kalmıştım umarım siz de etkisini görürsünüz.
Emirarzuabdullah N_yrl25 açıkçası hiç ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve krem ile siliyorum sadece bi kereye mahsus kullandım mendili çok sağolun 😌
Defois Altını temizlerken yıkayın kurutun ve 5 dk kadar açık bırakın. Tahinin üzerine biriken yağı sürün ya da ısıtılıp ılınmış zeytinyağı sürüp bezini takın hemen işe yarıyor.
Emirarzuabdullah Doktora götürdüm mantar olmuş meğerse bir krem verdi econazole siye onu sürdüm daya iyi şimdi çok şükür ama hepinize bilgilendirmeleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim ☺️